HOME  |  WEGWIJZER   |   CONTACT   |   MIJN GEGEVENS   |   ZOEKEN

INLOGGEN   |   WORD GRATIS LID!

  • SuperVoices 2017
  • VoicEmail
 
 
   
       
 

   HOTLINKS

ZING-AKTUEEL: VERS VAN DE PERS!

 
Zing.nl verzorgt voor u het laatste wereldnieuws  in samenwerking met diverse nieuwsdiensten. Maak uw eigen keuze uit de nieuwsbronnen. U kunt op de koppen klikken om meer te lezen over de nieuwsitems. Ook geven wij u hier de actuele weersverwachting en verkeersinformatie.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Kies uw Nieuwsbron
Weer- en Verkeersinformatie
Leestafel
VoIcEmail
Repertoire
   

Het Laatste Nieuws ...

 
 
    ĎAkkoord OPEC verlenging productieverlagingí
WENEN (ANP) - De Organisatie van Olie-Exporterende Landen (OPEC) is het donderdag bij haar vergadering in Wenen eens geworden over een verlenging van de productieverlaging tot eind maart volgend jaar. Dat lieten verschillende ingewijden rond het oliekartel weten. Het bericht ‘Akkoord OPEC verlenging productieverlaging’ verscheen eerst op Nieuws.nl.
(Donderdag 25 mei 2017 - 11:48)

ATP Finals blijft in Londen
LONDEN (ANP) - De ATP Tour Finals blijft zeker tot en met 2020 in Londen. De overkoepelende organisatie van het mannentennis heeft het contract met de O2 Arena voor het jaarlijkse slottoernooi met de beste acht spelers verlengd. Het Japanse bedrijf Nitto is de nieuwe naamgevende hoofdsponsor van het toptoernooi. De ATP Tour Finals wordt sinds 2009 in Londen gehouden. De Schotse tennisser Andy Murray zegevierde vorig jaar. Het bericht ATP Finals blijft in Londen verscheen eerst op Nieuws.nl.
(Donderdag 25 mei 2017 - 11:36)

Hogenkamp nadert hoofdtoernooi Parijs
PARIJS (ANP) - Tennisster RichŤl Hogenkamp is weer een stapje dichter bij het hoofdtoernooi van Roland Garros. De Doetinchemse plaatste zich donderdag voor de derde en laatste ronde van het kwalificatietoernooi. Ze won in twee sets van de FranÁaise Jessika Ponchet: 7-5 6-2. Het bericht Hogenkamp nadert hoofdtoernooi Parijs verscheen eerst op Nieuws.nl.
(Donderdag 25 mei 2017 - 11:10)

Verstappen derde in eerste training Monaco
MONACO (ANP) - Max Verstappen heeft een hoopgevende eerste vrije training voor de Grand Prix van Monaco afgewerkt. De Nederlandse Formule 1-coureur reed donderdag in zijn Red Bull de derde tijd. Hij was slechts 0,346 seconde minder rap dan de Brit Lewis Hamilton, die in zijn snelste ronde 1.13,425 klokte. De Duitse leider in de stand voor het kampioenschap Sebastian Vettel noteerde in zijn Ferrari de tweede tijd. Het bericht Verstappen derde in eerste training Monaco verscheen eerst op Nieuws.nl.
(Donderdag 25 mei 2017 - 11:00)

Beurzen licht hoger op Hemelvaartsdag
AMSTERDAM (ANP) - De Europese aandelenmarkten lieten donderdag op Hemelvaartsdag kleine koerswinsten zien. Veel beleggers namen een dagje vrij en er is verder weinig richtinggevend nieuws. In Amsterdam was het aandeel Ajax een flinke daler na het verliezen van de finale van de Europa League tegen Manchester United. Het bericht Beurzen licht hoger op Hemelvaartsdag verscheen eerst op Nieuws.nl.
(Donderdag 25 mei 2017 - 10:59)

Veel files en overlast op Hemelvaartsdag
DEN HAAG (ANP) - Automobilisten moeten donderdag rekening houden met vertraging en files op de wegen. Vooral richting de kust kan het druk worden, verwacht de ANWB. Het bericht Veel files en overlast op Hemelvaartsdag verscheen eerst op Nieuws.nl.
(Donderdag 25 mei 2017 - 10:22)

Groei Britse economie zwakker dan gedacht
LONDEN (ANP/BLOOMBERG) - De economie van Groot-BrittanniŽ is in het eerste kwartaal iets minder sterk gegroeid dan gedacht. Dat blijkt uit een donderdag gepubliceerde nieuwe raming van het Britse statistiekbureau. Het bericht Groei Britse economie zwakker dan gedacht verscheen eerst op Nieuws.nl.
(Donderdag 25 mei 2017 - 10:02)

Ajax lager op beurs na verliezen finale
AMSTERDAM (ANP) - Ajax was donderdagochtend de meest in het oog springende verliezer op de beurs in Amsterdam. De enige beursgenoteerde voetbalclub van Nederland verloor woensdagavond de finale van de Europa League tegen Manchester United en dat deed de koers van het aandeel geen goed. Het bericht Ajax lager op beurs na verliezen finale verscheen eerst op Nieuws.nl.
(Donderdag 25 mei 2017 - 08:28)

Ruim 3,6 miljoen kijkers voor voetbalfinale
HILVERSUM (ANP) - Ruim 3,6 miljoen kijkers hebben woensdag via RTL 7 de finale van de Europa League op televisie bekeken. De wedstrijd tussen Ajax en Manchester United eindigde in een 2-0 overwinning voor de Engelse club. De huldiging van de kampioenen, meteen aansluitend aan het duel in Stockholm, trok 2,777 miljoen kijkers, aldus de Stichting KijkOnderzoek (SKO) donderdag. Het bericht Ruim 3,6 miljoen kijkers voor voetbalfinale verscheen eerst op Nieuws.nl.
(Donderdag 25 mei 2017 - 07:18)

Fed zet ook beurzen AziŽ hoger
TOKIO (ANP) - De beurzen in AziŽ zijn donderdag hoger gesloten. Beleggers in het Verre Oosten verwerkten de notulen van de Amerikaanse centrale bank. Daar viel uit op te maken dat de Federal Reserve de rente volgende maand waarschijnlijk verder gaat opschroeven. Het bericht Fed zet ook beurzen AziŽ hoger verscheen eerst op Nieuws.nl.
(Donderdag 25 mei 2017 - 07:16)


 
   
 
 
     
 

 
Kies hieronder uw nieuwsbron


 
 
 

Weer en Verkeer

 
 

De weers- en verkeersdienst zijn tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later nog eens. Excuses voor het ongemak.
 
 

Kies hier uw voorkeursnieuws
 

 
     
 

Over deze
Nieuws-Service

 
 

Zing.nl biedt deze nieuws-updates aan als service voor alle bezoekers. Wij verzorgen deze dienst in samen-werking met verschillende nieuws-redacties, die verantwoordelijk zijn voor de inhoud van de berichtgeving.

Zing.nl kan geen garanties geven voor de juistheid, tijdigheid en / of volledigheid van de hier getoonde berichten. Aan deze nieuwsservice kunnen daarom geen rechten en/of aansprakelijkheden worden ontleend.
 
 
 
 
  ©  Niets uit deze site mag zonder toestemming worden gekopieerd
© ZING.NL -

TERUG NAAR PAGINA-TOP   |   PRINT PAGINA

Design: IMAE INFORMATIE INNOVATIE