HOME  |  WEGWIJZER   |   CONTACT   |   MIJN GEGEVENS   |   ZOEKEN

INLOGGEN   |   WORD GRATIS LID!

  • SuperVoices 2017
  • VoicEmail
 
 
   
       
 

   HOTLINKS

ZING-AKTUEEL: VERS VAN DE PERS!

 
Zing.nl verzorgt voor u het laatste wereldnieuws  in samenwerking met diverse nieuwsdiensten. Maak uw eigen keuze uit de nieuwsbronnen. U kunt op de koppen klikken om meer te lezen over de nieuwsitems. Ook geven wij u hier de actuele weersverwachting en verkeersinformatie.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Kies uw Nieuwsbron
Weer- en Verkeersinformatie
Leestafel
VoIcEmail
Repertoire
   

Het Laatste Nieuws ...

 
 
    Danny DeVito en vrouw uit elkaar
Acteur Danny DeVito (72) en zijn vrouw Rhea Perlman (68) zijn uit elkaar.
(Maandag 27 maart 2017 - 19:10)

'Amerikaanse obligatiehouders boos op ING'
Amerikaanse obligatiebeleggers zijn niet te spreken over ING, meldt persbureau Bloomberg maandag. De bank zette onlangs voor 4 miljard dollar aan schuldpapier in de markt. Kort daarna werd duidelijk dat justitie onderzoekt of ING een faciliterende rol heeft gespeeld in een omkopingszaak.
(Maandag 27 maart 2017 - 19:07)

‘Katy Perry flirt met Ryan Philippe’
Net als haar ex Orlando Bloom geniet ook Katy Perry van haar bestaan als vrijgezel. Tijdens de zeventigste verjaardag van Elton John flirtte ze er dan ook op los met Ryan Philippe.
(Maandag 27 maart 2017 - 19:04)

FC Groningen-speler gaat opnieuw over de schreef
Voor de zoveelste keer in dit seizoen is er een speler van FC Groningen over de schreef gegaan.
(Maandag 27 maart 2017 - 18:59)

'Pimco schikt voor $81 miljoen met oprichter Gross'
De Amerikaanse obligatiereus Pimco zou een schikking hebben getroffen van $81 miljoen met medeoprichter Bill Gross die naar eigen zeggen in 2014 onrechtmatig de deur werd uitgewerkt, zo meldt The Financial Times op basis van anonieme bronnen.  
(Maandag 27 maart 2017 - 18:58)

Vrouw (94) al 44 jaar bij de Mac
Ze bakte haar eerste hamburger in 1973 en na 44 jaar werkt ze nog steeds twee diensten per week bij de McDonald’s in Evansville, Indiana. Maar met pensioen gaat de 94-jarige Loraine Maurer voorlopig nog niet.
(Maandag 27 maart 2017 - 18:58)

Biden: ik had Trump verslagen
Joe Biden, de voormalig vice-president van de Verenigde Staten onder Barack Obama, denkt dat hij bij de verkiezingen wel van Donald Trump zou hebben gewonnen als hij de kandidaat voor de Democraten zou zijn geweest.
(Maandag 27 maart 2017 - 18:55)

‘Gullit nieuwe bondscoach Oranje!’
Na het ontslag van bondscoach Danny Blind denken Rotterdammers na over wie zijn opvolger moet worden.
(Maandag 27 maart 2017 - 18:40)

Amsterdam: Van Gaal bondscoach!
Op de Albert Cuypmarkt in Amsterdam weten ze wel wie de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal moet worden na het ontslag van trainer Danny Blind.
(Maandag 27 maart 2017 - 18:40)

Barry Jenkins regisseert nieuwe tv-serie
De regisseur van de Oscar-winnende film Moonlight, Barry Jenkins, zal de schrijver en regisseur worden van een nieuwe televisieserie.
(Maandag 27 maart 2017 - 18:24)

Rojer sneuvelt in tweede ronde Miami
Jean-Julien Rojer is met zijn Roemeense dubbelpartner Horia Tecau uitgeschakeld in de tweede ronde van het masterstoernooi in Miami. Het duo moest in een lange supertiebreak buigen voor de Poolse tennisser Lukasz Kubot en de Braziliaan Marcelo Melo: 6-4 3-6 11-9.
(Maandag 27 maart 2017 - 18:24)


 
   
 
 
     
 

 
Kies hieronder uw nieuwsbron


 
 
 

Weer en Verkeer

 
 

Er zijn brede opklaringen. In het Waddengebied is lage bewolking aanwezig en ook komt er daar lokaal mist voor. Komende avond en nacht kan er in het uiterste noorden van het land op meerdere plekken mist en lage bewolking ontstaan. De temperatuur bereikt minimumwaarden van 2°C in het noorden en 5°C in het zuiden. De wind is oostelijk en zwak, en wordt in de nacht zuidelijk.Morgen begint de dag met veel zon, maar in de loop van de middag neemt de bewolking vanuit het zuiden geleidelijk toe. In de (na)middag ontstaat er een enkele bui, voornamelijk in het zuidoosten soms ook met onweer. De maximumtemperatuur varieert van 12°C op de Wadden tot lokaal 20°C in het zuiden. De wind draait in de ochtend van zuid naar zuidwest en is zwak tot matig, in de middag langs de westkust vrij krachtig. (Bron: KNMI)
 

 Klik hier voor de uitgebreide buienradar Weersverwachting


 Klik hier voor de uitgebreide buienradar

 
 

Kies hier uw voorkeursnieuws
 

 
     
 

Over deze
Nieuws-Service

 
 

Zing.nl biedt deze nieuws-updates aan als service voor alle bezoekers. Wij verzorgen deze dienst in samen-werking met verschillende nieuws-redacties, die verantwoordelijk zijn voor de inhoud van de berichtgeving.

Zing.nl kan geen garanties geven voor de juistheid, tijdigheid en / of volledigheid van de hier getoonde berichten. Aan deze nieuwsservice kunnen daarom geen rechten en/of aansprakelijkheden worden ontleend.
 
 
 
 
  ©  Niets uit deze site mag zonder toestemming worden gekopieerd
© ZING.NL -

TERUG NAAR PAGINA-TOP   |   PRINT PAGINA

Design: IMAE INFORMATIE INNOVATIE