HOME  |  WEGWIJZER   |   CONTACT   |   MIJN GEGEVENS   |   ZOEKEN

INLOGGEN   |   WORD GRATIS LID!

  • SuperVoices 2017
  • VoicEmail
 
 
   
       
 

   HOTLINKS

ZING-AKTUEEL: VERS VAN DE PERS!

 
Zing.nl verzorgt voor u het laatste wereldnieuws  in samenwerking met diverse nieuwsdiensten. Maak uw eigen keuze uit de nieuwsbronnen. U kunt op de koppen klikken om meer te lezen over de nieuwsitems. Ook geven wij u hier de actuele weersverwachting en verkeersinformatie.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Kies uw Nieuwsbron
Weer- en Verkeersinformatie
Leestafel
VoIcEmail
Repertoire
   

Het Laatste Nieuws ...

 
 
    'Solide prestaties van Philips'
Philips presteerde in het eerste kwartaal solide. Dat constateerden analisten van Goldman Sachs maandag. Zij hanteren een buy-advies op het aandeel, dat op de zogenoemde Conviction List staat.
(Maandag 24 april 2017 - 08:03)

Justin Bieber blikt terug op arrestatie
Justin Bieber vindt zichzelf er een stuk beter voor staan dan toen hij in 2014 werd gearresteerd. Op Instagram publiceerde de Sorry-zanger een foto van zichzelf uit 2014, toen hij werd gearresteerd voor rijden onder invloed, en een recente foto. De foto had zondag al ruim 1,8 miljoen likes.

(Maandag 24 april 2017 - 08:01)

Viergever: 'Gênant voor PSV'
De fans van PSV genoten zondag met volle teugen van het feit dat Ajax in Eindhoven de kansen op de titel zo goed als zeker verspeelde. "Helemaal niets in Amsterdam", klonk het vanaf de tribunes. Nick Viergever vond het lachwekkend. 
(Maandag 24 april 2017 - 07:55)

Jimmy Choo staat in de etalage
Jimmy Choo heeft zichzelf in de etalage gezet.
(Maandag 24 april 2017 - 07:53)

Ster van Trump weer beschadigd
De ster van Donald Trump op de Hollywood Walk of Fame is opnieuw slachtoffer geworden van vandalisme. Een onbekende schreef met een viltstift 'Fuck Trump" op de tegel
(Maandag 24 april 2017 - 07:51)

Tekort personeel ambulance
FNV Zorg & Welzijn waarschuwt voor een groot tekort aan ambulancepersoneel rond Koningsdag. De vakbond heeft een brandbrief gestuurd aan demissionair minister Edith Schippers (Volksgezondheid) en de Inspectie voor de Gezondheidszorg.
(Maandag 24 april 2017 - 07:48)

Messi maakt 500e doelpunt voor Barça
Lionel Messi maakte zondag zijn 500e goal in het shirt van FC Barcelona en dat deed de 29-jarige superster nota bene in het Santiago Bernabeu, het thuis van aartsrivaal Real Madrid. 
(Maandag 24 april 2017 - 07:44)

Amber Heard en Elon Musk bevestigen relatie
De liefde tussen Amber Heard en Elon Musk is springlevend. De 31-jarige actrice en de 45-jarige baas van Tesla Motors zijn samen op vakantie in Australië en hebben hun relatie op Instagram bevestigd met een ondeugende foto.
(Maandag 24 april 2017 - 07:40)

Saskia Stuiveling overleden
Oud-president van de Algemene Rekenkamer Saskia Stuiveling is overleden. Dat meldt de Rekenkamer op zijn website. Stuiveling was lid van het rekeninstituut van 1984 tot 2015, waarvan de laatste zestien jaar als president.
(Maandag 24 april 2017 - 07:39)

Macron helpt euro vooruit
De valutamarkten in Azië reageerden op de Franse presidentsverkiezingen met een grote sprong omhoog voor de eurokoers, maar ook in opluchtingsrallies voor andere risk assets.
(Maandag 24 april 2017 - 07:34)

Aanpassingen in top PostNL
PostNL voert verschillende wijzigingen door in het zogenoemde Executive Committee (EC) van het postconcern, zodat deze beter aansluit bij de verandering van het profiel van de onderneming naar een logistiek e-commercebedrijf. De wijzigingen worden per 1 juli doorgevoerd, aldus PostNL maandag.
(Maandag 24 april 2017 - 07:27)


 
   
 
 
     
 

 
Kies hieronder uw nieuwsbron


 
 
 

Weer en Verkeer

 
 

Er zijn wolkenvelden en het is op de meeste plaatsen droog. In de loop van de dag neemt de bewolking toe en gaat het van het noordwesten uit af en toe regenen. Het zuidoosten blijft nog lange tijd droog. Vanavond gaat het op veel plaatsen harder regen. De temperatuur loopt in de middag op naar waardes tussen 9°C in het noordwestelijk kustgebied en lokaal 15°C in het zuidoosten van het land. De wind is zuidwestelijk en matig tot vrij krachtig, aan de kust en op het IJsselmeer krachtig. In de loop van de dag draait de wind naar west en neemt af naar matig.Komende nacht is er veel bewolking en in een groot deel van het land regent het nog geruime tijd. In de loop van de nacht trekt het regengebied geleidelijk oostwaarts, maar in het noordwesten trekken dan enkele buien het land binnen. De minimumtemperatuur ligt rond 5°C. De wind is westelijk en matig, aan de westkust vrij krachtig tot krachtig. In het noordelijk kustgebied komt de wind uit een noordelijke richting en is matig.Dinsdag is het wisselend bewolkt. In de vroege ochtend valt er in het oosten nog wat regen, maar dit trekt snel naar Duitsland weg. Van het westen uit trekt een volgend gebied met buien het land binnen. Bij deze buien is er kans op onweer en korrelhagel. Aan het begin van de middag wordt het vanuit het westen droger en volgen er enkele opklaringen. Later volgen vanaf zee nieuwe buien, opnieuw mogelijk met onweer, korrelhagel en natte sneeuw. De middagtemperatuur ligt rond 8°C. De wind komt uit het west- tot noordwesten en is matig, aan de kust vrij krachtig. (Bron: KNMI)
 

 Klik hier voor de uitgebreide buienradar Weersverwachting


 Klik hier voor de uitgebreide buienradar

 
 

Kies hier uw voorkeursnieuws
 

 
     
 

Over deze
Nieuws-Service

 
 

Zing.nl biedt deze nieuws-updates aan als service voor alle bezoekers. Wij verzorgen deze dienst in samen-werking met verschillende nieuws-redacties, die verantwoordelijk zijn voor de inhoud van de berichtgeving.

Zing.nl kan geen garanties geven voor de juistheid, tijdigheid en / of volledigheid van de hier getoonde berichten. Aan deze nieuwsservice kunnen daarom geen rechten en/of aansprakelijkheden worden ontleend.
 
 
 
 
  ©  Niets uit deze site mag zonder toestemming worden gekopieerd
© ZING.NL -

TERUG NAAR PAGINA-TOP   |   PRINT PAGINA

Design: IMAE INFORMATIE INNOVATIE