HOTLINKS

VOCAL SHOPS - Geluidsversterking

 
Bij BEN KOOPS Sound Equipment is het voor koren en zanggroepen mogelijk workshops geluid en licht te volgen en geluidsapparatuur te huren.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
ZinGdex
Gastenboek
PlusService
Vocale Abonnementen
Repertoire
   

Workshops

 
      BEN KOOPS Sound Equipment is gestart met het organiseren van
1-daagse Workshops PA-Techniek, Licht-Techniek en Opname-Techniek. Naast de theorie is een deel van de dag ingeruimd voor de praktijk. Er wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Geluid, Akoestiek, Bekabeling, Mi-
 
    crofoons, Randapparatuur, Opbouwen en Aansluiten van een eenvoudige PA, Monitoring en de Sound check. Naast de Demo’s wordt, waar mogelijk, gewerkt met live muzikanten. De PA-Techniek Basis is bedoeld voor geluids-technici die al wel een beetje ervaring hebben, maar graag de kneepjes van het vak willen leren. 

Na het volgen van deze Basis workshop kan gekozen worden uit een Ver-volg en daarna een Masterclass. Ook kan BEN KOOPS Sound Equipment een 'In-House' workshop organiseren, waarbij uw koor en uw apparatuur centraal staan. Tevens wordt dan aandacht besteed aan uw specifieke wensen. Voor PlusLeden geldt een speciale aanbieding.

 
   
 
 
   

Verhuur

 
       
    Bij BEN KOOPS Sound Equipment is het mogelijke geluidsapparatuur tegen scherpe prijzen te huren. Professionele apparatuur zoals versterkers, mengpaneel, microfoons, statieven en boxen van gerenommeerde merken. Naast geluids- is er ook lichtapparatuur te huur.

Meer informatie is te vinden op de website of stuur een mail.

 
       
 
 
     
 

PlusService-korting

 
    
 

 
 

 

 

BEN KOOPS Sound Equipment  is een van de Zing.nl-Pluspartners. Als u gebruik wilt maken van de produc-ten en diensten van deze kwaliteits-leverancier, kunt u profiteren van de Zing.nl-Plusservice-korting. Dat is voor u mogelijk als:


 
  ©  Niets uit deze site mag zonder toestemming worden gekopieerd
© ZING.NL -

TERUG NAAR PAGINA-TOP   |   PRINT PAGINA

Design: IMAE INFORMATIE INNOVATIE