HOME  |  WEGWIJZER   |   CONTACT   |   MIJN GEGEVENS   |   ZOEKEN

INLOGGEN   |   WORD GRATIS LID!

 • SuperVoices 2018
 • VoicEmail
 
 
   
       
 

   HOTLINKS

IN THE SPOTLIGHT ...

 
Op deze pagina wordt steeds een drietal koren, zanggroepen of vocale instanties in the Spotlight gezet. Die krijgen de gelegenheid zich hier nadrukkelijk te presenteren aan de bezoekers van Zing.nl.
 
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Zoeken in de ZinGdex
Aanmelden voor de ZinGdex
Zing.nl-'Korenbond'
Gratis lidmaatschap
SuperVoices
       
   

In the Spotlight . . .

 

Hieronder treft u de drie zanggroepen aan die momenteel in de Spotlight staan. Klik op de naam van de groep voor meer informatie. Ook uw zanggroep is welkom. Lees in de grijze kolom hiernaast hoe u zich voor de Spotlight kunt aanmelden.
  
 
 

Koninklijk Hengelo's Mannenkoor KHM 

Het Koninklijk Hengelo's Mannenkoor is een koor met een rijk verleden en een gezonde toekomst. Opgericht op 26 januari 1886, maar springlevend en bruisend van de energie. Zelfbewust en kritisch werken we aan de toekomst maar verliezen de historie niet uit het oog. Tradities zijn waardevol maar we staan overduidelijk met beide benen in deze tijd.

Repetitiemethodes met behulp van computerbestanden en concerten waarmee we een eigentijds publiek aanspreken onderstrepen dit overduidelijk. Met repertoire dat oog heeft voor vernieuwing en traditie.

Pop, opera, klassiek Engels, emotioneel Slavisch of modern Nederlands, het komt allemaal aan bod. Zo'n uitgekiende balans tussen modern en klassiek slaat aan, want we scoren hiermee goed.

Op concerten treden we graag op met solisten, orkesten of ensembles. Of met andere koren, vaak ook met jongeren. Diversiteit en afwisseling in repertoire en uitvoering zijn speerpunten voor ons. Kwaliteit verliezen we niet uit het oog.

Serieus repeteren hoort erbij maar we zorgen ervoor dat zingen een plezier blijft. En... we houden van aantrekkelijke activiteiten!
Een keer de sfeer proeven? Graag! We repeteren elke donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Waterstaatskerk (voorheen Muziekschool) in Hengelo. Proef de informele sfeer en ervaar hoe leuk zingen kan zijn!
 
Plaats: Hengelo Ov
 
 
 

Gospelkoor Vocation 

Vocation betekent 'roeping'. Wij voelen ons geroepen om zingend 'the gospel', het evangelie, te brengen aan iedereen die het maar horen wil.

We ontmoeten elkaar elke woensdagavond in de SamuŽlkerk in Apeldoorn, waar we repeteren en ons voorbereiden op optredens. De ruim 50 leden van Gospelkoor Vocation komen uit diverse kerken in en rond Apeldoorn.

In alle liederen staat God en ons geloof in Hem centraal. We willen dit uitdragen naar iedereen om ons heen.

Ton Schimmel is al geruime tijd onze enthousiaste dirigent. Onder zijn leiding studeren we allerlei verschillende liederen in, in verschillende talen, muziekstijlen, en voor diverse gelegenheden. Ook worden we regelmatig gecoached door professionele mensen om de kwaliteit van onze zang en de uitstraling van het koor als geheel te verbeteren.

Naast hard werken aan het repertoire en de kwaliteit van de liederen, wordt er ook veel gelachen en is de sfeer bij Gospelkoor Vocation ontspannen.

Ben jij nieuwsgierig geworden om Gospelkoor Vocation te horen, uit te nodigen voor een optreden, of er zelf bij te komen zingen? Dan kun je contact opnemen met onze contactpersoon Marga Meeske, tel. 055-5339475

We repeteren iedere woensdagavond van 20:00 uur tot 21:45 uur in de SamuŽlkerk aan de Talingweg in Apeldoorn-Zuid.

https://www.facebook.com/gospelkoorvocation/
 
Plaats: Apeldoorn
 
 
 

Musical Selection Singers - MuSeSi 

Musesi staat voor Musical Selection Singers. Ons gezelschap is opgericht in 1990 door een aantal enthousiaste mensen die eens wat anders wilden dan het repertoire waar zij tot op dat moment aan gewend waren. We zijn er trots op dat er nog steeds leden van het eerste uur lid zijn van ons gezelschap. Er is veel gebeurd in al die jaren, want beweging is vooruitgang!

Na een periode waarin wij als koor steeds meer en eigenhandig regie en choreografie voerden, gaan wij vandaag de dag een uitdagende ontwikkeling door van koor naar muziektheatergezelschap. Ons doel is dan ook om alle disciplines die horen bij een muziektheatervoorstelling (zang, acteerwerk en regie/choreografie) in balans te krijgen op een voor ons aanvaardbaar niveau. Wij zijn daarmee een amateurgezelschap met een ambitie om een zo hoog mogelijke kwaliteit binnen onze producties te bereiken. Dit doen wij onder leiding van onze muzikaal leider Bram Versteegen en al vele jaren werken wij met heel veel plezier samen met onze pianist Yaroslav Kolpakov.

Wie van zingen ťn acteren houdt binnen een groep van enthousiaste mensen, is op maandag aan de Oude Apeldoornseweg 50 in Apeldoorn bij MuSeSi aan het juiste adres.

Like ons op Facebook:
https://www.facebook.com/musesi.apeldoorn/?tn-str=k*F
 
Plaats: Apeldoorn
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 

Aanmelden Spotlight

 
 
 • Om een koor, zanggroep of vocale instantie aan te kunnen melden, moet u in de eerste plaats lid zijn van Zing.nl.
   
 • In de tweede plaats moeten de gegevens van het koor, de zanggroep of vocale instantie op de ZinGdex volledig zijn ingevuld.
   
 • Ten derde levert u - ook via de ZinGdex - een promotiefoto van de zanggroep aan.
   
 • Ten vierde dient u - indien mogelijk - op uw site Zing.nl met (logo en) link te vermelden. U kunt hiertoe het (transparante) logo dat bovenaan deze kolom te zien is, kopiŽren via de rechter muisknop. Met het programma waarmee u uw site beheert, kunt u daar dan op uw site de link www.zing.nl aan toevoegen. Als u nog een korte uitleg wilt bij-plaatsen, graag de volgende zin gebruiken: Zing.nl, site voor Zingend Nederland. Voor extra teksten, klikt u hier.
   
 • Tenslotte geeft u hier aan dat uw zanggroep in aanmerking wil komen voor plaatsing in de Spotlight.  
   
 • De redactie van Zing.nl behoudt zich het recht voor om aan- meldingen en/of beeldmateriaal van nieuwe zanggroepen of instanties zonder opgaaf van redenen in te korten, aan te passen, te weigeren en / of te verwijderen.
   
 • Aanmeldingen van bedrijven,  handelaren of anderszins commerciŽle instanties worden geweigerd.
   
 • Met uw aanmelding stemt u in met deze spelregels en verleent u Zing.nl toestemming de door u verstrekte gegevens van uw zanggroep of instelling op deze internetpagina's te publiceren.
 
 
 Ook Adverteren op Zing.nl? Klik hier voor meer info!
 
 
  ©  Niets uit deze site mag zonder toestemming worden gekopieerd
© ZING.NL -

TERUG NAAR PAGINA-TOP   |   PRINT PAGINA

Design: IMAE INFORMATIE INNOVATIE