HOME  |  WEGWIJZER   |   CONTACT   |   MIJN GEGEVENS   |   ZOEKEN

INLOGGEN   |   WORD GRATIS LID!

 • SuperVoices 2018
 • VoicEmail
 
 
   
       
 

   HOTLINKS

IN THE SPOTLIGHT ...

 
Op deze pagina wordt steeds een drietal koren, zanggroepen of vocale instanties in the Spotlight gezet. Die krijgen de gelegenheid zich hier nadrukkelijk te presenteren aan de bezoekers van Zing.nl.
 
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Zoeken in de ZinGdex
Aanmelden voor de ZinGdex
Zing.nl-'Korenbond'
Gratis lidmaatschap
SuperVoices
       
   

In the Spotlight . . .

 

Hieronder treft u de drie zanggroepen aan die momenteel in de Spotlight staan. Klik op de naam van de groep voor meer informatie. Ook uw zanggroep is welkom. Lees in de grijze kolom hiernaast hoe u zich voor de Spotlight kunt aanmelden.
  
 
 

Zanggroep Vocalis 

Zanggroep Vocalis is een koor van 38 enthousiaste dames en heren die wekelijks bij elkaar komen om onder leiding van een vakbekwame dirigente te zingen. De leden komen voornamelijk uit Haaren en omgeving. De groep bestaat uit 14 sopranen, 13 alten, 6 tenoren en 5 bassen. Onder leiding van de dirigente, Gerrie van Oirschot, wordt er wekelijks gerepeteerd. De pianiste van Vocalis is Eline van Vroonhoven.

Wij hebben onze beginjaren gebruikt om onze groep op een technisch goed zangniveau te brengen. Terwijl wij ons continue inspannen om deze basis vast te houden, kunnen wij ontspanning en kwaliteit prima combineren.

De repetitieavond is op woensdag van 20.00 uur tot 22.00 uur in de aula van bredeschool De Sprankel in Haaren. Iedereen is van harte welkom om op deze avond even binnen te lopen en te kijken hoe het er bij ons aan toe gaat. Wel graag even vooraf melden dat je komt luisteren. Wil je meer weten over de repetities en mogelijkheden om lid te worden, neem dan contact met ons op. Zeker tenoren en bassen (mannen dus!) worden van harte uitgenodigd om ons te komen versterken.

Kortom: wij zingen graag! U kunt ons benaderen voor het opluisteren van uw huwelijksviering of andere jubilea. Ook bij een opening of receptie van uw bedrijf, een kerstmarkt of ander evenement kunnen we zorgen voor een muzikale omlijsting.
 
Plaats: Haaren
 
 
 

Kamerkoor Tourdion 

Kamerkoor Tourdion Waalwijk (verder aangeduid als Tourdion) is opgericht in 1976 door Ad Kuijsters. Onder zijn leiding gaf Tourdion op zondag 15 mei 1977 in Raamsdonksveer het eerste concert.

Tourdion is een koor van 27 zangers en zangeressen. De leden van Tourdion komen uit Waalwijk en wijde omgeving. Met zeer veel plezier wordt er elke week op woensdagavond gewerkt aan oude, romantische en nieuwe muziek. De voorkeur gaat daarbij uit naar het minder bekende repertoire. Het koor is er steeds weer op uit om zijn publiek aangenaam te verrassen.

Tourdion verzorgt verschillende concerten per jaar in en buiten de regio. Met afwisselende programma's weet het een divers publiek aan zich te binden en steeds weer vele luisteraars te plezieren. In de concerten probeert Tourdion veelal minder bekende en bijzondere composities voor het voetlicht te brengen, waarbij kwaliteit en schoonheid voorop blijven staan.

De repetities vinden plaats op woensdagavond van 20.00 tot 22.15 uur in de MET, school voor praktijkonderwijs, Koetshuislaan 1 5146 BA te Waalwijk.

Like ons op https://www.facebook.com/TourdionWaalwijk
 
Plaats: Waalwijk
 
 
 

Zangvereniging Arabesk 

Arabesk is in 1995 opgericht. Het koor bestaat momenteel uit 28 achtentwintig leden.

Het repertoire van Arabesk omvat voornamelijk lichte muziek in alle stijlen en genres, meerstemmig (SATB).

Bij concerten wordt er naast kwalitatief goede zang ook aandacht besteed aan sfeervolle opstellingen, gepaste choreografie, kleding en decor.

Naast tweejaarlijkse grote concerten zijn er ook kerstoptredens, deelnames aan korendagen en andere uitvoeringen. Sinds 2005 heeft Arabesk onder leiding gestaan van dirigent Maartje Knoop met wie het koor geweldige successen heeft behaald.

Vanaf 1 oktober 2012 is Ton van Baest de dirigent van koor Arabesk. Vanaf 1 mei 2016 is Leon Schenkels de muzikaal begeleider van Arabesk.

Repetitie-avond is maandag van 20.15 tot 22.30 uur in Cultureel Centrum Den Bolder te Waspik.
 
Plaats: Waspik
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 

Aanmelden Spotlight

 
 
 • Om een koor, zanggroep of vocale instantie aan te kunnen melden, moet u in de eerste plaats lid zijn van Zing.nl.
   
 • In de tweede plaats moeten de gegevens van het koor, de zanggroep of vocale instantie op de ZinGdex volledig zijn ingevuld.
   
 • Ten derde levert u - ook via de ZinGdex - een promotiefoto van de zanggroep aan.
   
 • Ten vierde dient u - indien mogelijk - op uw site Zing.nl met (logo en) link te vermelden. U kunt hiertoe het (transparante) logo dat bovenaan deze kolom te zien is, kopiŽren via de rechter muisknop. Met het programma waarmee u uw site beheert, kunt u daar dan op uw site de link www.zing.nl aan toevoegen. Als u nog een korte uitleg wilt bij-plaatsen, graag de volgende zin gebruiken: Zing.nl, site voor Zingend Nederland. Voor extra teksten, klikt u hier.
   
 • Tenslotte geeft u hier aan dat uw zanggroep in aanmerking wil komen voor plaatsing in de Spotlight.  
   
 • De redactie van Zing.nl behoudt zich het recht voor om aan- meldingen en/of beeldmateriaal van nieuwe zanggroepen of instanties zonder opgaaf van redenen in te korten, aan te passen, te weigeren en / of te verwijderen.
   
 • Aanmeldingen van bedrijven,  handelaren of anderszins commerciŽle instanties worden geweigerd.
   
 • Met uw aanmelding stemt u in met deze spelregels en verleent u Zing.nl toestemming de door u verstrekte gegevens van uw zanggroep of instelling op deze internetpagina's te publiceren.
 
 
 Klik hier voor de techniek achter deze site
 
 
  ©  Niets uit deze site mag zonder toestemming worden gekopieerd
© ZING.NL -

TERUG NAAR PAGINA-TOP   |   PRINT PAGINA

Design: IMAE INFORMATIE INNOVATIE