HOME  |  WEGWIJZER   |   CONTACT   |   MIJN GEGEVENS   |   ZOEKEN

INLOGGEN   |   WORD GRATIS LID!

 • SuperVoices 2019
 • VoicEmail
 
 
   
        
 

   HOTLINKS

ZING.NL PLUSSERVICE - AANMELDEN INDIVIDUEN

 
Op deze pagina kunnen mensen die individueel voor hun beroep of hobby in de zangwereld actief zijn, zich aanmelden voor de Zing.nl PlusService. U profiteert van aantrekkelijke kortingen op praktische vocale producten en diensten ťn van alle FreeService-voordelen.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
PlusService
Contributie PlusService
ZinGdex
Vraag en Aanbod
Vokalender

       
   

Aanmelden PlusService voor Individuen

 
     
Hier kunt u zich aanmelden voor de PlusService voor individuen. Als u al lid bent van Zing.nl log dan eerst in zodat al uw gegevens alvast voor u worden ingevuld. Vul alle gegevens volledig (!) in en/of pas ze waar nodig aan.

Na verzending van het formulier ontvangt u nog een bevestigingsbericht van ons per email, inclusief alle betaalinformatie. Na ontvangst van uw betaling krijgt u een bevestiging van uw lidmaatschap, uw PlusService-inlogcodes en uw persoonlijke Ledenpas. Alvast hartelijk bedankt voor uw aanmelding!
 

   


UW PERSOONLIJKE GEGEVENS

Achternaam     M / V 
VoorNaam    Tussenvoegsels 
Email-adres
Straat   HuisNr 
Postcode    Plaats  
Telefoon    Land    
IBAN-Banknr
Op naam van
  

GEGEVENS VAN UW ZANGGROEP (OPTIONEEL)

Ik ben lid van
Uit Plaats     Leden  
URL Website

 

UW PLUSSERVICE-PAKKET

Hierna kunt u zien van welke PlusService-modules u gebruik kunt maken. Bij uw aanmelding wordt uitgegaan van kalenderjaren en gaat uw abonnement in op de eerste van de komende maand. En bij een aanmelding in september, oktober, november of december wordt u automatisch ook lid voor het hele volgende kalenderjaar. Als u zich dus nu aanmeldt, dan wordt er gerekend vanaf augustus 2019 tot en met december 2019. Uw bijdrage wordt dan - naar rato - aangepast voor in totaal 5 maanden contributie ŗ 1,06 euro per maand. In totaal betaalt u dus 5,31 euro.

* LET OP !
U heeft geen contract! Er wordt dus niet automatisch afgeschreven en ook niet stilzwijgend verlengd. Opzeggen is daarom niet nodig. Wel ontvangt u in november van elk jaar automatisch een email-bericht over de verlenging van uw lidmaatschap. U kunt dan - al dan niet in een aangepaste vorm - van het PlusService-lidmaatschap gebruik blijven maken of het weer beŽindigen.
PLUSSERVICE MODULEs                                                       BEDRAG 


  PlusService-Lidmaatschap Zing.nl voor Individuen
(€ 12,75 per kalenderjaar. Zie berekening boven)

  Recht op gebruik Zing.nl Collectieve Verzekering *
(Klik hier voor het maken van een berekening)

  Recht op aankoopkortingen en -aanbiedingen bij
alle aangesloten Zing.nl PlusPartners

  Recht op korting bij deelname aan evenementen die (mede) worden georganiseerd door Zing.nl

  Toezending electronische nieuwsbrief (VoicEmail)
Geef hieronder aan of u hiervan gebruik wilt maken!

  FreeService-faciliteiten Zing.nl (zie hiernaast)

* LET OP !
Uw PlusService-Lidmaatschap geeft u recht  op alle voordelen en kortingen van de Collectieve Zing.nl Verzekeringen. Maar, u hoťft hier uiteraard geen gebruik van te maken. En daarom betaalt u er niets extra voor. Wilt u er wel gebruik van maken, dan kunt u - na ontvangst van uw PlusService-codes - contact opnemen met de Zing Collectieve verzekering om zelf een pakket naar behoefte samen te stellen. Dat is immers maatwerk.

Ook de hele verdere afhandeling (zoals de betaling, de toezending van polis-bescheiden, het doorgeven van wijzigingen, het melden van schades, e.d.) vindt omwille van een vlotte afhandeling altijd rechtstreeks plaats tussen u en onze verzekerings-Pluspartner.


 

VOICEMAIL-ABONNEMENT (GRATIS)
 

 VoicEmail Ja, houd mij via VoicEmail, de email-nieuwsbrief van Zing.nl op de hoogte van het laatste vocale nieuws.
     
  Nee ik wil VoicEmail, de email-nieuwsbrief van Zing.nl niet (meer) ontvangen.

 
 

 
     
 

PlusService Voordelen

 
 
 
 
Leden profiteren van een flink aantal aantrekkelijke kortingen op heel prak-tische vocale producten en diensten, zoals bijvoorbeeld:
 
 • Aanschaffingen van bijvoorbeeld geluidsapparatuur, muziekinstru-menten, koorkleding, busreizen, koorrepertoire met korting en / of speciale aanbiedingen alleen voor PlusService-leden
   
 • Het persoonlijk thuisoefenpakket, publiekskaarten, CD's en DVD's en andere merchandisingsartikelen van SuperVoices en de toegang tot andere (mede) door Zing.nl georganiseerde evenementen
   
 • Verzekeringen die voor u persoonlijk, maar ook voor de uitoefening van uw beroep of hobby interessant zijn (via de Collectieve Zing.nl verzekering)

FreeServicee
PlusService-leden profiteren ook van alle voordelen van onze FreeService:
 
 • Vokalender: plaats uw Vokaaltje voor vocale evenementen, optredens van zanggroepen,  reizen, cursussen en workshops
   
 • Vraag en Aanbod: gratis web- vertenties plaatsen als u op zoek bent naar koorleden, solisten, (inval)dirigenten, begeleiders, muziekdocenten maar ook als u zelf vocale diensten en / of producten aan te bieden heeft
   
 • ZinGdex: meld u aan bij de bijna 13.000 andere zanggroepen en vocale instanties in de ZinGdex, de grootste vocale database
   
 • In the Spotlight: zet uw koor of zanggroep in de Spotlight en laat zien wat u Zingend Nederland te bieden heeft
   
 • VoicEmail: blijf elke maand als eerste per e-mail op de hoogte van het laatste vocale nieuws via onze electronische nieuwsbrief
   
 • VoicEmail - themanummers: lees periodiek over interessante vocale thema's
   
 • SuperVoices: ontvang elk jaar een persoonlijke uitnodiging voor de Grootste Vocale Popgroep ter Wereld. U wordt daarin tevens geÔnformeerd over alle nieuwtjes en de status van uw aanmelding en betaling
   
 • Gratis deelname aan prijsvragen, peilingen en enquÍtes
 

 
 

Over Uw Gegevens ...

 
 
Uiteraard worden uw gegevens strikt vertrouwelijk behandeld en nooit aan derden verstrekt.  U kunt deze eigen gegevens altijd weer raadplegen en/of wijzigen via 'Mijn Gegevens'. En voor vragen kunt u ons bereiken via de pagina kontakt-informatie.
     
     
  ©  Niets uit deze site mag zonder toestemming worden gekopieerd
© ZING.NL -

TERUG NAAR PAGINA-TOP   |   PRINT PAGINA

Design: IMAE INFORMATIE INNOVATIE