HOME  |  WEGWIJZER   |   CONTACT   |   MIJN GEGEVENS   |   ZOEKEN

INLOGGEN   |   WORD GRATIS LID!

 • SuperVoices 2020
 • VoicEmail
 
 
   
       
 

   HOTLINKS

IN THE SPOTLIGHT ...

 
Op deze pagina wordt steeds een drietal koren, zanggroepen of vocale instanties in the Spotlight gezet. Die krijgen de gelegenheid zich hier nadrukkelijk te presenteren aan de bezoekers van Zing.nl.
 
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Zoeken in de ZinGdex
Aanmelden voor de ZinGdex
Zing.nl-'Korenbond'
Gratis lidmaatschap
SuperVoices
       
   

In the Spotlight . . .

 

Hieronder treft u de drie zanggroepen aan die momenteel in de Spotlight staan. Klik op de naam van de groep voor meer informatie. Ook uw zanggroep is welkom. Lees in de grijze kolom hiernaast hoe u zich voor de Spotlight kunt aanmelden.
  
 
 

Kinderkoor Mucicstar 

Kinderkoor Mucicstar bestaat al sinds 2001.De naam lijkt verkeerd geschreven, maar het is een anagram van Castricum.
Honderden kinderen zijn inmiddels lid geweest van dit kinderkoor.

Sinds 2019 is de leiding in handen van Maurice van den Berg en Marja Koelstra. De koorleiding is in handen van Marieke Zondervan. Die met plezier en enthousiasme hopen Mucicstar tot in lengte van dagen voort te laten bestaan.

Wij repeteren iedere zaterdagmiddag in Nieuw Geesterhage, Geesterduinweg 3 in Castricum.

Vind ons op https://www.facebook.com/mucicstar.castricum/
 
Plaats: Castricum
 
 
 

Koor Divertimento 

Divertimento is een gemengd Arnhems koor met een gevarieerd repertoire. Met veel plezier zingt het koor stukken uit diverse klassieke stijlperiodes, wereldmuziek, volksmuziek en pop-ballads. Het koor bestaat uit ongeveer 30 leden.

Onder leiding van dirigent Hilde Gams en pianist Irina Levin wordt wekelijks gerepeteerd op maandagavond. Samen werken we aan zangtechniek, frasering en samenklank en ook aan uitspraak en interpretatie van tekst. Tijdens de repetities studeert het koor nieuw repertoire in, afgewisseld met al bekende muziekstukken. Er is daarnaast ook tijd voor ontspanning en gezelligheid.

Ongeveer ťťn keer per jaar geeft Divertimento een concert rondom een thema. Daarnaast verzorgt het koor jaarlijks in en rond Arnhem een aantal kleinere optredens.

Elke week repeteren we op maandagavond 20.00-22.00 uur in de bijzaal van de Opstandingskerk, Rozendaalseweg 505 in Arnhem. Tijdens schoolvakanties zijn er geen repetities.
 
Plaats: Arnhem
 
 
 

The Frisian Harmonizers 

Wij zijn 'The Frisian Harmonizers', een vocale a capella groep met een belangrijk accent op de barbershop-zangstijl. Wij zijn afkomstig uit alle windstreken van Friesland.

Opgericht in 1996, heeft het koor zich in de jaren daarna ontwikkeld tot een volwassen vereniging met dertig leden van een uitstekend muzikaal niveau. Mebius Langhout heeft als oprichter en dirigent meer dan een decennium zijn hart en ziel aan ons koor verbonden.

Vanaf begin 2007 kreeg het koor een nieuwe impuls door het aantrekken van de ervaren dirigent Jan Verbogt. Door zijn grote ervaring met en kennis van koor en orkest directie (conservatorium geschoold) is een grote verbetering merkbaar in zuiverheid en harmonische klank van het koor. Dit leidt tot groot enthousiasme bij de koorleden die dan ook geen repetitie willen missen!

Eind 2016 is Jan Verbogt opgevolgd door Dennis Dronkers. Hij wil vooral de theatrale aspecten van het koor verder ontwikkelen.
Wij zingen niet alleen Engelstalige popsongs en ballads, alle 4-stemmig a capella, maar ook Friese nummers in eigen vertaling en zelfs kerstliederen in barbershop-style.

Hou je van zingen en zoek je daarin nieuwe uitdagingen, kom eens langs!!!
Repetities in Leeuwarden: elke donderdag 19.45 uur tot 22.15 uur in wijkcentrum Schieringen, Egelantierstraat 5 te Leeuwarden.

Zoek je een onvergetelijke muzikale omlijsting van je (personeels)feest, jubileum, opening, neem contact met ons op.
 
Plaats: Leeuwarden
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 

Aanmelden Spotlight

 
 
 • Om een koor, zanggroep of vocale instantie aan te kunnen melden, moet u in de eerste plaats lid zijn van Zing.nl.
   
 • In de tweede plaats moeten de gegevens van het koor, de zanggroep of vocale instantie op de ZinGdex volledig zijn ingevuld.
   
 • Ten derde levert u - ook via de ZinGdex - een promotiefoto van de zanggroep aan.
   
 • Ten vierde dient u - indien mogelijk - op uw site Zing.nl met (logo en) link te vermelden. U kunt hiertoe het (transparante) logo dat bovenaan deze kolom te zien is, kopiŽren via de rechter muisknop. Met het programma waarmee u uw site beheert, kunt u daar dan op uw site de link www.zing.nl aan toevoegen. Als u nog een korte uitleg wilt bij-plaatsen, graag de volgende zin gebruiken: Zing.nl, site voor Zingend Nederland. Voor extra teksten, klikt u hier.
   
 • Tenslotte geeft u hier aan dat uw zanggroep in aanmerking wil komen voor plaatsing in de Spotlight.  
   
 • De redactie van Zing.nl behoudt zich het recht voor om aan- meldingen en/of beeldmateriaal van nieuwe zanggroepen of instanties zonder opgaaf van redenen in te korten, aan te passen, te weigeren en / of te verwijderen.
   
 • Aanmeldingen van bedrijven,  handelaren of anderszins commerciŽle instanties worden geweigerd.
   
 • Met uw aanmelding stemt u in met deze spelregels en verleent u Zing.nl toestemming de door u verstrekte gegevens van uw zanggroep of instelling op deze internetpagina's te publiceren.
 
 
 Zing Mee met het Leukste ZangFeest van Nederland!
 
 
  ©  Niets uit deze site mag zonder toestemming worden gekopieerd
© ZING.NL -

TERUG NAAR PAGINA-TOP   |   PRINT PAGINA

Design: IMAE INFORMATIE INNOVATIE