HOME  |  WEGWIJZER   |   CONTACT   |   MIJN GEGEVENS   |   ZOEKEN

INLOGGEN   |   WORD GRATIS LID!

 • SuperVoices 2020
 • VoicEmail
 
 
   
       
 

   HOTLINKS

IN THE SPOTLIGHT ...

 
Op deze pagina wordt steeds een drietal koren, zanggroepen of vocale instanties in the Spotlight gezet. Die krijgen de gelegenheid zich hier nadrukkelijk te presenteren aan de bezoekers van Zing.nl.
 
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Zoeken in de ZinGdex
Aanmelden voor de ZinGdex
Zing.nl-'Korenbond'
Gratis lidmaatschap
SuperVoices
       
   

In the Spotlight . . .

 

Hieronder treft u de drie zanggroepen aan die momenteel in de Spotlight staan. Klik op de naam van de groep voor meer informatie. Ook uw zanggroep is welkom. Lees in de grijze kolom hiernaast hoe u zich voor de Spotlight kunt aanmelden.
  
 
 

Melody Singers 

Melody Singers is een algemeen gemengd koor uit Emmeloord dat bestaat uit alten, sopranen, tenoren en bassen.

Het koor is opgericht in 1989 en telt inmiddels ruim 70 enthousiaste leden afkomstig uit de gehele polder en zelfs daarbuiten.

Elke donderdagavond komen wij van 20.00 tot 22.00 uur bij elkaar in het Cultuurbedrijf Noordoostpolder (voorheen Muzisch Centrum) om te repeteren. Dit doen wij onder leiding van dirigent Rob van Surksum. Pianist Anne Kroeze verzorgt de muzikale begeleiding.

Naast het zingen, vinden wij gezelligheid en verbondenheid ook een belangrijk aspect binnen ons koor.

Enthousiast geworden? Nieuwe leden zijn bij ons altijd van harte welkom! Kom gerust eens langs en zing vrijblijvend mee tijdens enkele repetities of neem contact op met onze voorzitter. Een mail sturen mag natuurlijk ook.

Donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur repeteren we in de grote zaal van het Muzisch Centrum te Emmeloord.
 
Plaats: Emmeloord
 
 
 

Popkoor O Jee 

Popkoor O Jee bestaat sinds 5 oktober 1992 en telt momenteel ruim 30 gedreven amateurzangers en – zangeressen. De oprichters werden voor de naam van het koor, “O Jee”, geïnspireerd door de typetjes “addere jonguruh” van het populaire duo Koot en de Bie. In 2007 heeft dirigent Mathieu Smit het roer overgenomen bij O Jee. Het koor heeft zich met de tijd mee ontwikkeld: mappen weg, meer aandacht voor presentatie en uitstraling.

Humor en gezelligheid staan bij O Jee hoog in het vaandel, maar natuurlijk wordt er ook serieus geoefend. Elke week staan enkele nummers uit het repertoire centraal, waarbij elke stemgroep zijn partij intensief doorneemt. De arrangementen worden tijdens de repetities ingestudeerd vanaf bladmuziek. Enige voorbereiding thuis aan de hand van oefenbestanden wordt actief aangemoedigd zodat de liedjes snel eigen kunnen worden gemaakt.

O Jee repeteert vanaf 28 augustus 2017 op maandagavond van 20:00 tot 22:00 uur in Het Palet, Rotterdam-Alexander. Op de eerste maandag van de maand borrelen we met z’n allen gezellig na. Met Pasen, Pinksteren, in de zomer- en kerstvakantie repeteren we niet.

Adres:
Het Palet
Duikerstraat 29
Rotterdam-Alexander
 
Plaats: Rotterdam
 
 
 

Smartlappenkoor 'Denk aan de buren' 

Het smartlappenkoor Denk aan de Buren is op 11 november 1999 opgericht en staat onder enthousiaste leiding van dirigent Frans Koers. Het koor wordt muzikaal begeleid door Ally Maarse (pianist), Cor Trommel (accordeonist).

De repetities zijn op donderdagavond tussen 20.00 uur en 22.00 uur in Cultureel Cafe Bacchus, Gerberastraat 4, 1431 SG Aalsmeer. Het repertoire bestaat uit Nederlandstalige levensliederen en smartlappen.

In 2003 is de eerste CD "Burengerucht" van Denk aan de Buren uitgekomen. Zestien Hollandse klassiekers, die je zo maar meezingt.

Onze CD "Burenleed" is op vrijdag 11 mei 2012 gepresenteerd aan burgemeester P.J.M. Litjens van Aalsmeer.

NIEUWE LEDEN ZIJN VAN HARTE WELKOM!!


Vind ons ook op Facebook:
https://www.facebook.com/denkaandeburen/
 
Plaats: Aalsmeer
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 

Aanmelden Spotlight

 
 
 • Om een koor, zanggroep of vocale instantie aan te kunnen melden, moet u in de eerste plaats lid zijn van Zing.nl.
   
 • In de tweede plaats moeten de gegevens van het koor, de zanggroep of vocale instantie op de ZinGdex volledig zijn ingevuld.
   
 • Ten derde levert u - ook via de ZinGdex - een promotiefoto van de zanggroep aan.
   
 • Ten vierde dient u - indien mogelijk - op uw site Zing.nl met (logo en) link te vermelden. U kunt hiertoe het (transparante) logo dat bovenaan deze kolom te zien is, kopiëren via de rechter muisknop. Met het programma waarmee u uw site beheert, kunt u daar dan op uw site de link www.zing.nl aan toevoegen. Als u nog een korte uitleg wilt bij-plaatsen, graag de volgende zin gebruiken: Zing.nl, site voor Zingend Nederland. Voor extra teksten, klikt u hier.
   
 • Tenslotte geeft u hier aan dat uw zanggroep in aanmerking wil komen voor plaatsing in de Spotlight.  
   
 • De redactie van Zing.nl behoudt zich het recht voor om aan- meldingen en/of beeldmateriaal van nieuwe zanggroepen of instanties zonder opgaaf van redenen in te korten, aan te passen, te weigeren en / of te verwijderen.
   
 • Aanmeldingen van bedrijven,  handelaren of anderszins commerciële instanties worden geweigerd.
   
 • Met uw aanmelding stemt u in met deze spelregels en verleent u Zing.nl toestemming de door u verstrekte gegevens van uw zanggroep of instelling op deze internetpagina's te publiceren.
 
 
 Voor al uw koorkleding
 
 
  ©  Niets uit deze site mag zonder toestemming worden gekopieerd
© ZING.NL -

TERUG NAAR PAGINA-TOP   |   PRINT PAGINA

Design: IMAE INFORMATIE INNOVATIE