HOTLINKS

VOCAL SHOPS - VOCALISTEN.NL

 
Vocalisten.nl is een organisatie die (semi)professionele vocalisten, docenten en coaches ondersteunt. Zing.nl werkt nauw samen met Vocalisten.nl, dat onder meer importeur is van de Entertainer’s Secret Spray. 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Vocalisten.nl
ZinGdex
Vokalender
Vocale Abonnementen
Repertoire
 
   

Entertainer’s Secret Spray (ESS)

 
       
    Entertainer’s Secret Spray (ESS), voor iedereen die veel van zijn/haar stem vergt en deze goed wil verzorgen. In de VS is ESS ontwikkeld door een KNO-arts die veel zangers en zangeressen in zijn praktijk had. Sinds 1984 wordt ESS daar veel verkocht aan zangers, zangeressen en iedereen die veel van zijn/haar stem vergt (logopedisten, docenten, etc.).

ESS is geen geneesmiddel, maar helpt bij keel- en stemproblemen, zoals een droge keel en een ‘rauwe’ stem, vooral als die worden veroorzaakt door droogheid (vanwege rook, airco...). Door de speciale samenstelling van ESS blijven je keel, larynx en stembanden vochtig. ESS is verpakt in een kleine flacon met pompverstuiver zodat je het middel makkelijk overal mee naar toe kunt nemen en gebruiken.

Vocalisten.nl is importeur van ESS. Daar is de spray ook verkrijgbaar. Voor meer informatie, de prijzen en een handleiding klik hier.

 
   
 
 
      Bestellen
U
kunt een bestelling plaatsen door een e-mail te sturen waarin uw naam, adres en woonplaats wordt vermeld en het aantal gewenste flacons. U maakt het totaalbedrag (zie hierna) over op gironummer 8443604, ten name van Vocal
 
    Service Nederland en ontvangt de bestelling per post, inclusief een factuur.  
 
     
 

Informatie

 
 
 
 
     
     
Op de site van Vocalisten.nl vindt u o.a.: honderden geregistreerde zangers, zangeressen en zang-docenten op de Index; vraag/aanbod; informatie over zangworkshops; veel links over stemproblemen, zang-techniek, zangopleidingen, zang-materiaal en studio's.
Meer...

 
 
  ©  Niets uit deze site mag zonder toestemming worden gekopieerd
© ZING.NL -

TERUG NAAR PAGINA-TOP   |   PRINT PAGINA

Design: IMAE INFORMATIE INNOVATIE