HOTLINKS

VOKALENDER - INFORMATIEPAGINA

 
De Vokalender is de agenda voor Zingend Nederland. U kunt er Vokaaltjes plaatsen (tekst en foto) en bekijken voor optredens van koren en zanggroepen, voor vocale evenementen, voor cursussen en workshops en vocale reizen.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Toegangscodes kwijt
Nieuw Vokaaltje Opgeven 
Zing.nl op uw website
Over Zingen Gesproken
ZinGdex
 
   

Hoe werkt het

 

Iedere bezoeker kan alle Vokaaltjes bekijken. Ze zijn gerangschikt op datum en plaats. Met de handige zoekmachine kunt u heel gericht zoeken en uw eigen overzichten genereren.
 
Leden van zing.nl kunnen met behulp van hun persoonlijke toegangscodes  - gratis - Vokaaltjes plaatsen, wijzigen en verwijderen.

Bij elk Vokaaltje kan desgewenst via e-mail een begeleidende foto worden geplaatst. De foto dient te worden aangeleverd als JPG- of GIF-bestand en mag niet smaller zijn dan 290 pixels (dus groot laten).

De Vokaaltjes worden automatisch (en zonder bericht) uit de Vokalender verwijderd wanneer de einddatum ervan is verstreken.

Vokaaltje wijzigen?
Log in, ga naar het Vokaaltje, wijzig er de tekst en druk op de knop Verstuur wijzigingen.

Vokaaltje verwijderen?
Log in, ga naar het Vokaaltje en druk op de knop Verwijder Vokaaltje onderin.

Meer gratis vocale services

Vraag en Aanbod
Plaats / bekijk webvertenties van / voor / over (project)koren, zangers en zangeressen, zangonderwijs, dirigenten en nog veel meer in de rubriek Vraag en Aanbod.

ZinGdex
Presenteer uw koor (met foto) en bekijk bijna 13.000 koren en muziekinstellingen op de ZinGdex

In The Spotlight
Voor Koorpromotie kunt u terecht bij In the Spotlight!

VoicEmail
Neem een gratis abonnement op de e-mailservice voor Zingend Nederland en blijf als eerste op de hoogte van het laatste vocale nieuws.

Let op: de rubriek cursussen en workshops in de Vokalender is bedoeld voor tijdelijke, kortdurende cursussen en workshops. Lessen,  cursussen en workshops die permanent worden aangeboden vindt / plaatst u in de rubriek Vraag en Aanbod onder Zangonderwijs

       
       
 
 
     
 

Repertoire en meer ...

 
     
   

Multi Mix Music biedt u een uitgebreid repertoire-assortiment van allerlei genres. Met behulp van een gebruikersvriendelijke zoekmachine vindt u gemakkelijk wat u wenst. Ook voor boeken, beeld en geluid.
  
 
 

Fair Use Policy

 
 

Leden kunnen in principe onbeperkt Vokaaltjes plaatsen. Zing.nl hanteert wel een fair-use policy als het gaat om het aantal Vokaaltjes per lid.
 
 
 
 

Attentie!

 
 
 
De Vokalender werkt volledig geautomatiseerd. Daarom kan het voorkomen dat de inhoud van een vokaaltje niet (helemaal) past binnen de spelregels. Wij vragen u dan ook om eventueel misbruik hier te melden. 


 

 
  ©  Niets uit deze site mag zonder toestemming worden gekopieerd
© ZING.NL -

TERUG NAAR PAGINA-TOP   |   PRINT PAGINA

Design: IMAE INFORMATIE INNOVATIE