HOME  |  WEGWIJZER   |   CONTACT   |   MIJN GEGEVENS   |   ZOEKEN

INLOGGEN   |   WORD GRATIS LID!

 • SuperVoices 2020
 • VoicEmail
 
 
     logo
 

   HOTLINKS

DOWNLOAD HIER JE SUPERVOICES-THUISOEFENPAKKET!

 
Via deze pagina kun je je persoonlijke SuperVoices-oefenpakket snel en gemakkelijk zelf downloaden. Het pakket bevat alles wat je nodig heeft om meteen aan de slag te kunnen. Heb je vragen of lukt het downloaden niet, bel dan de Informatiedesk. We helpen je graag!

 
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 
Informatiedesk
CD/DVD
SuperVoices Uitnodiging
Kijken en Luisteren
Bestellen / Inschrijven

 
   

Wanneer kan ik het Oefenpakket Downloaden?

 
     
Je kunt je oefenpakket downloaden zodra het oefenmateriaal beschik-baar is (vanaf medio juli) n jouw betaling door ons verwerkt is. Voor die verwerking zijn verschillende termijnen, afhankelijk van de wijze waarop je hebt betaald. Als je via IDeal hebt betaald, kun je twee  
     
  dagen na je aanmelding je oefenpakket downloaden. Bij betalingen via een Eenmalige Machtiging kan de verwerking van je betaling twee tot vier werkdagen duren. Daarna kun je jouw oefenpakket downloaden. Als je het bedrag zelf overboekt kun je jouw oefenpakket downloaden twee tot vier werkdagen nadat je het bedrag aan ons hebt overgemaakt.

 
   

Hoe kan ik het Oefenpakket Downloaden?

 
       

  Voordat je gaat downloaden, is het verstandig om eerst deze pagina te verversen. Druk daarvoor op de F5-toets. Voer daarna hieronder je downloadcode en postcode in en klik op de knop 'Download Oefenpakket'.
Let op: Nadat je op de downloadknop  hebt gedrukt, kan het enige tijd duren voordat er iets gebeurt. Wacht dus af en druk niet nogmaals op de knop!
 
  Je kunt, afhankelijk van je computerinstellingen, een waarschuwingsmelding krijgen, maar die kun je gerust negeren. Kies voor 'Opslaan' als je browser je vraagt of je het pakket wil Uitvoeren of Opslaan en kies een map op je computer waarin je het wil bewaren. Het downloaden kan afhankelijk van je verbindingssnelheid enige tijd duren.

Na het downloaden moet je het pakket (in ZIP-bestandsformaat) uitpakken voordat je het kunt gebruiken. Dat doe je door erop te dubbelklikken. Na het uitpakken zie je een map met de naam 'Oefenmateriaal SuperVoices 2018'. Als je daar dan weer op dubbelklikt, zie je het oefenmateriaal.

In de map 'Eindmix-CD' staan alle songs die we gaan zingen als alle stemmen worden gezongen. In de map 'Stemoefen-CD' tref je dezelfde songs nog een keer aan, maar dan met je stempartij op de voorgrond. Ook de deelnemers-gids en de songtexten staan voor je klaar. In het Welkom-bestand vind je nog allerlei nuttige informatie.

Je kunt het materiaal verder gebruiken zoals je dat het prettigst vindt. Heb je nog vragen, neem dan contact op met de Informatiedesk.

 

 
   

Download hier je SuperVoices-Oefenpakket!

 
   
De downloadcode die je hierna moet invullen om je oefenpakket te downloaden is NIET je D-nummer, maar de code die je per e-mail van ons hebt ontvangen toen je je voor SuperVoices inschreef. Deze code wordt ook wel het ZBK-nr genoemd. Bent je jouw code kwijt, bekijk die dan hier
(inloggen noodzakelijk!).
 
 
 
Je Downloadcode (= ZBK-nr)
Je Postcode  . . . . . . . . . . . . . .
En keer klikken en wachten ajb!

 
     
 

Belangrijke Informatie

 
 
Voor het downloaden van je eigen  pakket is het volgende van belang:
 
 • Je moet onderaan het formulier je downloadcode invoeren. Die code vind je in het e-mailtje dat wij je toezonden ter bevestiging van je aanmelding en is NIET hetzelfde als je D.Nummer. Bent je je code kwijt, neem dan hier contact met ons op.
   
 • Om te kunnen downloaden moet je ook je postcode invoeren. Je huidige postcode dient wel bij ons bekend te zijn. Is dat niet het geval, dan lukt het downloaden niet. Geef dan je nieuwe adresgegevens hier door. Twee dagen later kun je dan down-loaden.
   
 • De downloadcode is gekoppeld aan je persoonlijke inschrijving voor SuperVoices van dit jaar en is dus niet overdraagbaar aan derden. Dat zelfde geldt ook voor de barcode. Alleen jij hebt met die code toegang tot het SuperVoices evenement.
   
 • De downloadcode wordt pas door ons geactiveerd n ontvangst n verwerking van het verschuldigde bedrag. Werkt je code hier niet, controleer dan ook of je betaling inmiddels is verwerkt.
   
 • Om (eventueel) misbruik van je codes te voorkomen, wordt de downloadcode direct na gebruik weer door ons geblokkeerd cq gedeactiveerd.
   
 
 
 

Vragen / Problemen?
Bel de Informatiedesk!

 
     
   

 
Neem voor eventuele vragen of problemen nog even kontakt op met de speciale SuperVoices-informatiedesk. Onze Informatiedesk is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren op telefoonnummer 0543 - 565180 of via het reactieformulier.
 
 
  ©  Niets uit deze site mag zonder toestemming worden gekopieerd
© ZING.NL -

TERUG NAAR PAGINA-TOP   |   PRINT PAGINA

Design: IMAE INFORMATIE INNOVATIE