HOME  |  WEGWIJZER   |   CONTACT   |   MIJN GEGEVENS   |   ZOEKEN

INLOGGEN   |   WORD GRATIS LID!

 • SuperVoices 2018
 • VoicEmail
 
 
     logo
 

   HOTLINKS

DOWNLOAD HIER UW SUPERVOICES-THUISOEFENPAKKET!

 
Via deze pagina kunt u uw persoonlijke SuperVoices-oefenpakket snel en gemakkelijk zelf downloaden. Het pakket bevat alles wat u nodig heeft om meteen aan de slag te kunnen. Heeft u vragen of lukt het downloaden niet, bel dan de Informatiedesk. We helpen u graag!

 
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 
Informatiedesk
CD/DVD
SuperVoices Uitnodiging
Kijken en Luisteren
Bestellen / Inschrijven

 
   

Wanneer kan ik het Oefenpakket Downloaden?

 
     
U kunt uw oefenpakket downloaden zodra het oefenmateriaal beschik-baar is (vanaf medio juli) n uw betaling door ons verwerkt is. Voor die verwerking zijn verschillende termijnen, afhankelijk van de wijze waarop u heeft betaald. Als u via IDeal heeft betaald, kunt u twee  
     
  dagen na uw aanmelding uw oefenpakket downloaden. Bij betalingen via een Eenmalige Machtiging kan de verwerking van uw betaling twee tot vier werkdagen duren. Daarna kunt u uw oefenpakket downloaden. Als u het bedrag zelf overboekt kunt u uw oefenpakket downloaden twee tot vier werkdagen nadat u het bedrag aan ons heeft overgemaakt.

 
   

Hoe kan ik het Oefenpakket Downloaden?

 
       

  Voordat u gaat downloaden, is het verstandig om eerst deze pagina te verversen. Druk daarvoor op de F5-toets. Voer daarna hieronder uw downloadcode en postcode in en klik op de knop 'Download Oefenpakket'.
Let op: Nadat u op de downloadknop  heeft gedrukt, kan het enige tijd duren voordat er iets gebeurt. Wacht dus af en druk niet nogmaals op de knop!
 
  U kunt, afhankelijk van uw computerinstellingen, een waarschuwingsmelding krijgen, maar die kunt u gerust negeren. Kies voor 'Opslaan' als uw browser u vraagt of u het pakket wilt Uitvoeren of Opslaan en kies een map op uw computer waar u het wilt bewaren. Het downloaden kan afhankelijk van uw verbinding enige tijd duren.

Na het downloaden moet u het pakket (in ZIP-bestandsformaat) uitpakken voordat u het kunt gebruiken. Dat doet u door erop te dubbelklikken. Na het uitpakken ziet u een map met de naam 'Oefenmateriaal SuperVoices 2015'. Als u daar dan weer op dubbelklikt, ziet u het oefenmateriaal.

In de map 'Eindmix-CD' staan alle songs die we gaan zingen als alle stemmen worden gezongen. In de map 'Stemoefen-CD' treft u dezelfde songs nog een keer aan, maar dan met uw stempartij op de voorgrond. Ook de deelnemers-gids en de songtexten staan voor u klaar. In het Welkom-bestand vindt u nog allerlei nuttige informatie.

U kunt het materiaal verder gebruiken zoals u dat het prettigst vindt. Heeft u nog vragen, neem dan contact op met de Informatiedesk.

 

 
   

Download hier uw SuperVoices-Oefenpakket!

 
   
De downloadcode die u hierna moet invullen om uw oefenpakket te downloaden is NIET uw D-nummer, maar de code die u per e-mail van ons heeft ontvangen toen u zich voor SuperVoices inschreef. Deze code wordt ook wel het ZBK-nr genoemd. Bent u uw code kwijt, bekijk die dan hier
(inloggen noodzakelijk!).
 
 
 
Uw Downloadcode (= ZBK-nr)
Uw Postcode  . . . . . . . . . . . . . .
En keer klikken en wachten aub!

 
     
 

Belangrijke Informatie

 
 
Voor het downloaden van uw eigen  pakket, is het volgende van belang:
 
 • U moet onderaan het formulier uw downloadcode invoeren. Die code vindt u in het e-mailtje dat wij u toezonden ter bevestiging van uw aanmelding en is NIET hetzelfde als uw D.Nummer. Bent u uw code kwijt, neem dan hier contact met ons op.
   
 • Om te kunnen downloaden moet u ook uw postcode invoeren. Uw huidige postcode dient wel bij ons bekend te zijn. Is dat niet het geval, dan lukt het downloaden niet. Geef dan uw nieuwe adresgegevens hier door. Twee dagen later kunt u dan down-loaden.
   
 • De downloadcode is gekoppeld aan uw persoonlijke inschrijving voor SuperVoices van dit jaar en is dus niet overdraagbaar aan derden. Dat zelfde geldt ook voor de barcode. Alleen heeft met die code toegang tot het SuperVoices evenement.
   
 • De downloadcode wordt pas door ons geactiveerd n ontvangst n verwerking van het verschuldigde bedrag. Werkt uw code hier niet, controleer dan ook of uw betaling inmiddels is verwerkt.
   
 • Om (eventueel) misbruik van uw codes te voorkomen, wordt de downloadcode direct na gebruik weer door ons geblokkeerd cq gedeactiveerd.
   
 
 
 

Vragen / Problemen?
Bel de Informatiedesk!

 
     
   

 
Neem voor eventuele vragen of problemen nog even kontakt op met de speciale SuperVoices-informatiedesk. Onze Informatiedesk is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren op telefoonnummer 0543 - 565180 of via het reactieformulier.
 
 
  ©  Niets uit deze site mag zonder toestemming worden gekopieerd
© ZING.NL -

TERUG NAAR PAGINA-TOP   |   PRINT PAGINA

Design: IMAE INFORMATIE INNOVATIE