HOME  |  WEGWIJZER   |   CONTACT   |   MIJN GEGEVENS   |   ZOEKEN

INLOGGEN   |   WORD GRATIS LID!

 • SuperVoices 2020
 • VoicEmail
 
 
     logo
 

   HOTLINKS

SUPERVOICES - uitnodiging

 
Op deze pagina leest u in een notendop van alles over SuperVoices. Gaat u ook mee naar het leukste zangfeest van Nederland? U bent van harte uitgenodigd. Al meer dan 30.000 zangers en zangeressen met en zonder zangervaring gingen u voor!

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Inschrijven / bestellen
ThuisOefenPakket
Bonusregeling
Informatiedesk
Zing.nl-LedenService

   

U bent van Harte Welkom!

       
O Met veel plezier sturen wij u deze uitnodiging voor het leukste zang-feest van Nederland: SuperVoices! Of u nu alleen komt of samen met de leden van uw koor of zanggroep,
met familie, vriend(inn)en, collega's, buren en/of bekenden: iedereen die van zingen houdt kan meedoen met dit heerlijk ontspannen dagje uit. U bent van harte welkom op
    zaterdag 9 november 2019 in DE KOM, stadstheater en kunstencentrum in Nieuwegein. U zong tot nu toe alleen in de keuken of in de badkamer? Maakt niet uit! U bent een geoefend zanger of zangeres? Ook prima! U denkt niet te kunnen zingen? Ook goed! We zijn na een reeks succesvolle zangfeesten die begon in 1996 alweer op weg naar de zesentwintigste editie van dit nationale zangspektakel. SuperVoices wordt jaarlijks opnieuw gevormd door honderden enthousiaste zangeressen en zangers uit heel Nederland (en erbuiten) van 16 tot en met 100 jaar.  

 
   

SuperVoices: Meer dan een Gezellige Dag Uit

 
       
Het is bijna niet uit te leggen wat SuperVoices is; je moet het zelf mee-maken. SuperVoices is veel meer dan een gezellige dag uit. Het is een bele-venis, die al begint zodra in juli uw ThuisOefenPakket kunt downloaden
of het - als u daarvoor gekozen hebt - drie weken later per post toegestuurd
 
  krijgt. Met de intuļtief werkende Singergy-oefenopnames leert u heel makkelijk en zonder noten of bladmuziek uw stempartijen, thuis of in de auto, alleen of met vrienden en in uw eigen tempo. Wij zingen uw stempartij voor op CD en u oefent door mee te zingen. Succes en plezier gegarandeerd!

En op zaterdag 9 november 2019 is het dan zover. Honderden zanglief-hebbers uit heel Nederland en daarbuiten stromen de prachtige ontvangst-
hal in van DE KOM in Nieuwegein. Ons Hosting team heet u van harte welkom en wijst u de weg. U kunt meteen uw jas kwijt bij de garderobe en onder het genot van een kopje koffie of thee even kennis maken met de andere deelnemers. We gaan om 10.00 uur met een paar honderd enthousiaste deelnemers van start. Het wordt weer een dag met afwisselend repetitieplezier en pauzes om even lekker uit te rusten en (oude) bekenden te ontmoeten. ’s Avonds geven we een swingend concert voor publiek, waarin u zelf een van de sterren bent. Daar maken we dan een prachtige live-CD van, zodat u nog lang kunt nagenieten van deze unieke vocale belevenis.

 
   

ThuisOefenPakket

 
       
  SuperVoices oefent alleen op de
dag zelf. De deelnemers bereiden zich thuis voor met het Thuisoefen-pakket dat u eenvoudig kunt down-loaden, maar eventueel ook per post kunt ontvangen. Het oefenpakket bevat een uitgebreide Deelnemers-gids met songtexten en zang-
oefenopnames met voorgezongen stempartijen (geen bladmuziek). U kunt als u uw pakket aanvraagt desgewenst ook meteen de live-CD bestellen. 
Meer ...
 
 
   

Geldzaken

 
       

Kortingen
Klik hier voor alle tarieven. Groepen kunnen bovendien gratis gebruik maken van de speciale bonusregeling en er is een gratis promopakket beschikbaar.

 
   

Betaalgemak
We hebben met de introductie van iDeal en de Eenmalige Machtiging het betalingsgemak voor u als SuperVoices-deelnemer willen vergroten. Als u zich inschrijft en/of een bestelling plaatst, kunt u nu ook direct de betaling regelen. U kunt er dan natuurlijk ook voor kiezen om uw betaling zelf over te maken.

 
 
 
   

Wat u nog meer wilt weten ...

 
       
  Repertoire
We zingen als altijd arrangementen van bekende eigentijdse Popkrakers vanaf de jaren 60 tot nu. Neem een voorproefje en ga naar de reper-toirepagina.

Stemgroepen
SuperVoices is in zes stemgroepen verdeeld, die elk hun eigen hoogte en (maximale) omvang hebben. U geeft bij uw inschrijving aan in welke stemgroep u wilt zingen. Als u niet

    weet welke stemhoogte u moet kiezen, dan kunt u dat  eenvoudig nagaan met behulp van geluidsfragmenten.

Pauzeshow
In de pauzes overdag kunt u genieten van deelnemers en zanggroepen die hun beste muzikale beentje voorzetten. Zij worden beoordeeld door de vakjury en maken kans op een van de drie beschikbare prijzen. Natuurlijk kunt u zelf ook meedoen met de Pauzeshow. De hoofdprijswinnaar treedt op tijdens het avondconcert!
Meer ...

 

 
      
 

Schrijf nu in!

 
     
   
     
  In 4 stappen op weg naar het leukste Zangfeest van Nederland!
 
 • Nu tot november 2019:
  Aanmelden

   
 • Medio juni tot november 2019: Zingen, zingen en nog eens zingen met het ThuisOefenPakket
   
 • Op 9 november 2019:
  Naar Nieuwegein voor DE DAG!
   
 • Vanaf eind november 2019:
  Nagenieten met je eigen live-CD.
 
 
 
 

Volg SuperVoices via:

 
     
  Facebook           Twitter           YouTube  
 
 
 
 

SuperVoices in het kort

 
     
   
     
 
 • Drie maanden tevoren spelender-wijs, in uw eigen tempo, alleen of met anderen alvast prachtige popsongs zingen.
   
 • Gezellige ruime locatie.
   
 • Prima bereikbaarheid.
   
 • Uitstekende parkeergelegenheid
   
 • Genieten van unieke en (h)eerlijke emotie tijdens een onvergetelijke dag uit.
   
 • Met honderden mensen een concert geven en een live-CD opnemen.
   
 • Even helemaal ontstressen en nieuwe energie opdoen.
   
 • Uitgebreid pauze-assortiment aan hapjes en drankjes in een gezellige ambiance.
   
 • Gezellige markt met leuke terrasjes en zitjes: Vocal Plaza.
 
    
 
 
     
 

Voor een Goed Doel

 
     
   
     
  Sinds 1999 staan de activiteiten van Zing.nl in het teken van het goede doel. SuperVoices zong de afgelopen jaren voor: War Child, het Aids Fonds, Mensen in Nood, Artsen zonder Grenzen, het Prins Bernhard Cultuurfonds, Musicians without Borders, Stichting Doe Een Wens, Stichting Hulphond, Faria Clowns, De Zonnebloem, de Voedselbank, de Hartstichting, Nederlandse Brand-wonden Stichting, het Prins Bernhard Cultuurfonds, Stichting Jarige Job, Stichting Movement on the Ground en Stichting Ambulance Wens Neder-land. Het Goede doel voor dit jaar is Stichting Sheltersuit.
Meer ...  
 
 
 
  ©  Niets uit deze site mag zonder toestemming worden gekopieerd
© ZING.NL -

TERUG NAAR PAGINA-TOP   |   PRINT PAGINA

Design: IMAE INFORMATIE INNOVATIE