HOME  |  WEGWIJZER   |   CONTACT   |   MIJN GEGEVENS   |   ZOEKEN

INLOGGEN   |   WORD GRATIS LID!

  • SuperVoices 2020
  • VoicEmail
 
 
     logo
 

    HOTLINKS

SUPERVOICES - PAUZESHOW

 
Op deze pagina leest u alles over de Pauzeshow, een soundmixshow  die al zoveel vocaal talent opleverde. Alle deelnemers en bezoekers met een dag(avond)kaart kunnen aan de show meedoen. En de winnaar mag optreden tijdens het avondconcert!
 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Informatiedesk
Zing.nl-LedenService
Vocale Abonnementen
Kijken en Luisteren
Inschrijven en Bestellen


   

Pauzes

 
 
   
Joke van Boxtel - Winnares Pauzeshow 2019
  De zangsessies worden onderbroken door kortere en langere pauzes. In die pauzes kunt u zich even ontspannen, kennismaken met de andere deel-nemers en luisteren naar deelnemers in de 'Listen to the Music' Pauzeshow en natuurlijk ook iets eten of drinken. Na afloop van elke sessie hoort u wanneer de volgende repetitiesessie 
 
  begint. Dat betekent dat u dan uw eigen plaats in uw stemvak weer moet hebben ingenomen. Het is belangrijk dat u op tijd naar uw plaats teruggaat.
De ervaring leert immers dat het wel even duurt voordat zo’n grote groep mensen weer goed is opgesteld voor de volgende sessie. De deuren van de zaal gaan weer dicht tijdens elke repetitiesessie in verband met de CD-opnames. Laatkomers kunnen na sluiting van de deuren gedurende de lopen-
de opnamesessie helaas niet meer naar binnen. Mocht u in de dinerpauze naar buiten gaan, dan verwachten wij u in verband met het avondconcert uiterlijk 19.15 uur weer op uw plaats terug. De zaal is tussen 17.45 en 19.00 uur gesloten in verband met de voorbereidingen voor het avondconcert.
 
 
   

Listen to the Music!

 
       

U kunt in de pauzes als actief deelnemer en/of toeschouwer genieten van de Pauzeshow 'Listen to the Music'. In de Foyer kunnen deelnemers hun vocale talenten laten horen. Naast eeuwige roem, zijn er drie prijzen te winnen. Een deskundige jury beoordeelt alle kandidaten. En de hoofdprijswinnaar mag optreden tijdens het avondconcert! Er zijn shows in de pauzes van 11.15 uur, 13.00 uur en 15.30 uur. De prijsuitreiking vindt plaats meteen na afloop van de repetities om 17.15 uur in de Grote Zaal.

 
 
   

Instrumentale Begeleiding

 
       
Als u optreedt, zingt u a capella of begeleidt u zichzelf met een instrumentale geluidsopname die u uiterlijk één week van te voren per mail hebt verstuurd. Begeleiding met een akoestische gitaar of keyboard is ook mogelijk, mits tijdig van te voren aangevraagd (tot twee weken voor het evenement). Op het podium krijgt u van de presentator een microfoon. Er is geen piano, keyboard of Karaoke-apparatuur aanwezig. Opgave en MP3 versturen kan naar supervoices@zing.nl o.v.v. Deelname Pauzeshow.
   
 
 
   

Nieuwe Toelatingseisen

 
       
   

Omdat de afgelopen jaren vaak de-zelfde mensen aan de pauzeshow meededen, worden degenen die de afgelopen jaren hebben meegedaan op een wachtlijst geplaatst. Degenen die nog nooit eerder meededen krij-
gen voorrang. Bij eventueel gebrek aan aanmeldingen wordt het pro-gramma aangevuld met eerdere deelnemers. Daarbij geldt dan dat degene die het langst geleden voor het laatst meedeed als eerste wordt toegevoegd.

   
   
 
  
 
 
 

Volg SuperVoices via:

 
     
  Facebook           Twitter           YouTube  
  
 
 

Aanmelden 

 
     
 
Deelname aan de Pauzeshow is alleen mogelijk voor deelnemers en kaarthouders. Aanmelden voor de Pauzeshow kan tot 3 weken voor het evenement. De song die u gaat zingen moet uiterlijk één week van te voren bekend zijn. Is dat niet het geval dan vervalt uw eventuele aanmelding weer. Inschrijven gaat via het reactieformulier.
 
Maar wees op tijd, want op = op en de toelatingseisen zijn aange-scherpt!. Hoe eerder u dus inschrijft, hoe meer kans u maakt om mee te mogen doen. U krijgt een bevesti-ging van uw deelname per e-mail.
 
  
 
 

Prijzen

 
     
   
     
 
Naast eeuwige roem, zijn er, uitsluitend voor de SuperVoices-deelnemers of -bezoekers die optreden, drie prijzen te winnen. En de hoofdprijswinnaar mag optreden tijdens het avondconcert!
 
Een deskundige jury beoordeelt de kandidaten.
 
 
  ©  Niets uit deze site mag zonder toestemming worden gekopieerd
© ZING.NL -

TERUG NAAR PAGINA-TOP   |   PRINT PAGINA

Design: IMAE INFORMATIE INNOVATIE