HOTLINKS    

CONTACTINFORMATIE

 
Op deze pagina vindt u alle contactinformatie van Zing.nl. Voor meer informatie over onze FreeService klikt u op de linken rechts. Voor vragen, opmerkingen, suggesties, tips, klachten en inlichtingen kunt u ons ook altijd bereiken via het reactieformulier.

 
  •  
  •  
  •  
  •  
FreeService
Vocale abonnementen
SuperVoices
Zing.nl op uw website
     
   

Zing.nl - Algemene Contactinformatie

       
  Stichting Zing.nl
Postbus 65
7100 AB  Winterswijk
T: 0543 - 565180 (kantooruren)
KvK: 09172315
 

Voor vragen, opmerkingen, suggesties, tips, klachten en inlichtingen kunt u ons ook altijd bereiken via het reactieformulier
of per info@zing.nl.

     
 
   

Zing.nl - Informatiedesk

 
    De Informatiedesk van Zing.nl is ge-opend tijdens kantooruren en be-reikbaar op telefoonnummer 0543 - 565180. U kunt er terecht voor al uw vragen, suggesties en opmerkingen. De Informatiedesk is bedoeld voor de leden van de FreeService en voor deelnemers aan onze zang-evenementen, zoals SuperVoices. Maar ook andere zangliefhebbers kunnen er terecht. . Wij zijn tevens bereikbaar via het reactieformulier.
 
 

Over Zing.nl

 
Zing.nl is een ontmoetingsplaats voor iedereen die van zingen houdt, voor zowel aanbieders van vocale producten en diensten als voor mensen en instanties die daarnaar op zoek zijn. Hier treffen koren, zanggroepen, zangers en zangeressen, dirigenten en muziekdocenten elkaar, maar ook adviserende en ondersteunende instanties, reisorganisaties en winkels (Vocal Plaza).

Als zangliefhebber vindt u er allerlei wetenswaardigheden over uw hobby en/of passie. U kunt via de gratis FreeService gebruik maken van interes-sante diensten, zoals de rubrieken Vokalender en Vraag en Aanbod en aantrekkelijke kortingen. Uniek is de ZinGdex met gegevens, promotie-teksten en foto's van bijna alle koren van Nederland (ruim 13.000!). Op de Leestafel vindt u allerlei wetenswaardigheden over zingen.

Zing.nl organiseert jaarlijks regionale en landelijke zangevenementen voor iedereen, waaronder SuperVoices, met honderden deelnemers de grootste vocale popgroep ter wereld.
 
     
 

Gratis VoicEmail Abonnement

 
 
  
VoicEmail is een gratis uitgave verzorgd door Zing.nl. Deze e-mail nieuwsbrief wordt maandelijks met veel plezier en zorg voor u persoonlijk samengesteld. VoicEmail is gevuld met allerlei interessante vocale wetens(w)aardigheden en ontwik-kelingen.
 
VoicEmail wordt toegestuurd aan ruim 17.500 zangeressen en zangers, aan leden en besturen van koren en zanggroepen, aan dirigenten en aan koorarrangeurs, docenten muziek-onderwijs en andere belangstellen-den.
 
Aanmelden
Als u lid bent van Zing.nl, krijgt u de nieuwsbrief desgewenst maandelijks toegestuurd. Ook een gratis abon-nement? Meld u hier aan.
 
 
 
 
 

Zing.nl op uw Website

 
   
 
   
U kunt het (transparante) logo dat hierboven staat, kopiŽren via de rechter muisknop. Met het program-ma waarmee u uw site beheert, kunt u daar op uw site de link www.zing.nl aan toevoegen.
 
Als u er nog een korte uitleg bij wilt plaatsen, dan graag de volgende zin gebruiken: Zing.nl, site voor Zingend Nederland. Voor extra teksten, zie hiernaast links onder het kopje Over Zing.nl
 
 
     
  ©  Niets uit deze site mag zonder toestemming worden gekopieerd
© ZING.NL -

TERUG NAAR PAGINA-TOP   |   PRINT PAGINA

Design: IMAE INFORMATIE INNOVATIE