HOTLINKS

OVER ZINGEN - LEESTAFEL

 
Op deze leestafel kunt u allerlei interessante vocale (achtergrond-) artikelen vinden. De aard, inhoud en stijl daarvan kan erg verschillen, maar ťťn ding hebben ze gemeen: ze gaan allemaal over zingen. Voor de overzichtelijkheid zijn ze ingedeeld in een aantal rubrieken.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
ZinGdex - alle koren
Zing mee met SuperVoices
Vocale abonnementen
Zing.nl-Ledenservice
Repertoire
 
   

Over Zingen en Muziek

 
         

De artikelen zijn gerangschikt onder een aantal rubrieken. Die rubrieken vindt u hieronder. U kunt  ook op trefwoord(en) zoeken. Klik op de titel om een artikel te lezen.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe artikelen. Heeft u zelf interessante artikelen over zingen of heeft u daarvoor suggesties, laat het ons dan hier weten. Alvast bedankt!

   
 
     
   

Artikelen Overzicht

 
       
   

zingen

 

stemgebruik

 
       
           
   

ONDERZOEK

 

diversen

 
     


DIRIGENTEN
 

 

 

 

muziektrends
 

 

 

 

AUTEURSRECHT
 

 

 

 

 

 
 
           
           
 
 

ZINGmagazine

 
     
   
     
 
Een aantal van de artikelen die je hier vindt komen uit ZINGmagazine, een tijdschrift voor iedereen die van zingen houdt. Van koorzangers en
-zangeressen tot duo en grootkoor, van smartlap tot oratorium; voor solisten op het podium en in de badkamer, maar ook voor dirigenten en zangdocenten.
Meer ...
 
 
 
 
   
     

 
 

Artikelen Zoeken

 
 
De artikelen zijn gerangschikt onder een aantal rubrieken. Die rubrieken vindt u in het menu en op de index-pagina.
 
U kunt  ook op trefwoord zoeken. Hieronder kunt u de artikelen doorzoeken op ťťn of meerdere trefwoorden. Scheid trefwoorden met een spatie!
 

 

 

 

 
 
 
 

Artikelen Aanmelden

 
 
Heeft u zelf interessante artikelen geschreven over zingen of kent u artikelen over zingen die u voor deze rubriek wilt aanmelden, laat het ons dan hier weten!
 

 

 
 

Repertoire en Meer ...

 

Multi Mix Music biedt u een uitge-breide collectie aan eigentijds en klassiek repertoire. Maar u kunt ook bij ons terecht voor Tipboeken, CD-consultancy en nog veel meer.
  
 
   
 
 
 
 

VoicEmail

 
     
  Op de hoogte blijven van het laatste vocale nieuws? Neem hier geheel vrijblijvend een gratis abonnement op VoicEmail, de e-mail nieuwsbrief voor Zingend Nederland.  
 
 
 
   
     

  ©  Niets uit deze site mag zonder toestemming worden gekopieerd
© ZING.NL -

TERUG NAAR PAGINA-TOP   |   PRINT PAGINA

Design: IMAE INFORMATIE INNOVATIE