HOTLINKS    

LEDENSERVICE - ALGEMENE INFORMATIE

 
Op deze pagina leest u uitgebreide informatie over de Zing.nl-PlusService voor Koren en Zanggroepen en voor Individuele zangliefhebbers.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Aanmelden FreeService
Aanmelden PlusService Groepen
Aanmelden PlusService Individuen
Verzekeringen
Vocaal Shoppen
     
   

De drie Zing.nl Service-Pakketten

 
 
    .   Zing.nl biedt u drie Servicepakketten aan. Die bieden u naast uitgebreide gratis promotiemogelijkheden ook veel praktische voordelen en kortingen.

U bepaalt zelf van welke onderdelen u gebruik wenst te maken.
 
     
   

1 FreeService

Klik hier om gratis FreeService lid te worden.


2 PlusService voor Besturen van Koren en Zanggroepen

Klik hier om uw contributie te berekenen en lid te worden van de PlusService voor groepen.


3 PlusService Individueel voor amateurzangers en zangeressen, dirigenten, zangdocenten en andere zangliefhebbers

 • Gebruik van de Collectieve Zing.nl verzekering met zeer lage premies voor WA, zorgverzekering, muziekinstrumenten, geluidsapparatuur, enz.)
 • Kortingen op alle aanschaffingen bij de Zing.nl-PlusPartners (w.o. muziekinstrumenten, geluidsapparatuur, boeken, CD's en DVD's, promotiekleding, CD- en DVD-opnames, enz.)
 • Korting op deelname aan SuperVoices, publiekskaarten en alle merchandising (CD's, DVD's, boeken e.d.)
 • Korting op deelname en bezoek andere zang- en muziekevenementen
 • Alle faciliteiten van de bovengenoemde FreeService

Klik hier om uw contributie te berekenen en lid te worden van de PlusService voor individuen.

 
 
 
 
   

Contributie PlusService

 
  
      De PlusService-contributie bedraagt voor Koren en Zanggroepen 26,00 per jaar, plus € 2,60 per lid van uw koor of zanggroep. Voor het indivi-duele PlusService-lidmaatschap bedraagt de contributie € 12,00 per jaar. Uw lidmaatschap betaalt zich  
    door alle kortingen en aanbiedingen al snel dubbel en dwars terug.

Instappen op elk moment
De PlusService hanteert flexibele instapmomenten U kunt gedurende het gehele lopende jaar instappen en betaalt de contributie dan naar rato van het aantal resterende maanden.

Geen contract
En u heeft geen contract! Daardoor is opzeggen niet nodig. U ontvangt begin november automatisch een email-bericht over de verlenging van uw lid-maatschap. U kunt dan - al dan niet in een aangepaste vorm - van het PlusService-lidmaatschap gebruik blijven maken of het beŽindigen. In het eerste geval kunt u volstaan met het overmaken van het bedrag en in het tweede geval doet u dat eenvoudigweg niet. Wij beŽindigen dan automa-tisch uw lidmaatschap en alle daarmee samenhangende kortingsmodules. Elk jaar in november krijgt u automatisch van ons bericht met het verzoek uw lidmaatschap te verlengen.
 

 
     
 

Ledenpas

 
     
  PlusService: het complete dienstenpakket van Zing.nl voor elke zanger, koor of zanggroep.  
     
 
Als u lid bent geworden van de Zing.nl PlusService ontvangt u per post automatisch uw Ledenpas. Op de pas staat uw lidmaatschaps-nummer dat u onder meer bij aankopen via internet nodig heeft. De pas is geldig t/m het jaar dat er op vermeld staat. Elk jaar in november krijgt u automatisch van ons bericht met het verzoek uw lidmaatschap te verlengen. Als u dat inderdaad doet, sturen wij u een nieuwe pas toe die geldig is voor voor het komende jaar .
 
 
 
 
 

PlusService Groepen

 
     
   
     
 
U kunt uw koor of zanggroep hier aanmelden voor de Zing.nl-PlusService. U ontvangt van ons per mail direct een bevestiging van het door u samengestelde pakket met de nodige aanwijzingen voor de beta-ling. Meteen nadat de betaling bij ons binnen en verwerkt is, krijgt u uw PlusService-toegangscodes per e-mail en uw LedenPas per post toegestuurd. U kunt vanaf dat moment direct gebruik maken van alle producten en diensten voor uw koor of zanggroep. En als uw leden eveneens van de PlusService-voordelen gebruik willen maken, dan kunnen ook zij lid worden (Plus-Service individueel lidmaatschap).
Meer ...  
 
 
 
 
 

PlusService Individueel

 
     
   
     
 
U kunt zich hier als individueel zanger, zangeres, zangdocent, -coach of dirigent aanmelden voor de Zing.nl PlusService. U ontvangt van ons per mail een bevestiging van het door u samengestelde pakket en de nodige aanwijzingen voor de beta-ling. Meteen nadat de betaling bij ons binnen en verwerkt is, krijgt u uw PlusService-toegangscodes per e-mail en uw LedenPas per post toegestuurd. U kunt vanaf dat moment direct gebruik maken van de producten en diensten van Zing.nl voor zowel uw hobby als in de privťsfeer
.
Meer ...  
 

 
  ©  Niets uit deze site mag zonder toestemming worden gekopieerd
© ZING.NL -

TERUG NAAR PAGINA-TOP   |   PRINT PAGINA

Design: IMAE INFORMATIE INNOVATIE