HOTLINKS

ZINGDEX - INFORMATIEPAGINA

 
De ZinGdex is de grootste vocale database van Nederland. Hier vindt u bijna 13.000 koren, zanggroepen en muziekinstanties, die u op allerlei manieren kunt sorteren en zoeken. Maar u kunt natuurlijk ook zichzelf aanmelden voor de ZinGdex.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Zoek in de ZinGdex
Aanmelden voor de ZinGdex
Zing.nl op uw website
Vocale Abonnementen
Spotlight
 
   

ZinGdex: Zoeken, Zien en Zingen!

 
       
   


 

Op zoek naar een koor of zanggroep in de buurt?

Zingen is de grootste hobby van Nederland. Als zingen ook ýw hobby is en u bent op zoek naar een Koor/ Zanggroep in de buurt, kunt u hier gericht zoeken. Succes!


Organisatoren die op zoek zijn naar een koor

In de ZinGdex kunt u gericht zoeken op genre, gezindte, sekse, plaats en/of koornaam. Maak eenvoudig uw eigen selectie-overzichten. U kunt de koren veelal bereiken via hun website. 

 

PROMOOT UW KOor OF Zanggroep

Als lid van Zing.nl kunt u uw koor, zanggroep of -instantie gratis aanmelden met behulp van uw codes. Als u nog geen lid bent van Zing.nl, vraag dan hier uw codes aan. U meldt uw koor aan met onder meer een promotietekst. U kunt vervolgens desgewenst ook een begeleidende foto plaatsten. Foto's kunnen worden aangeleverd in
JPG-, BMP- of GIF-formaat. Via de ZinGdex geeft u zingend Nederland de mogelijkheid om ook ýw koor of zanggroep te ontdekken.
Koor of zanggroep aanmelden

 

 

 

 
     
 

Zanggroep wijzigen

 
Ook kunt u uw bestaande gegevens aanvullen en / of wijzigen. U moet dan wel lid zijn en al zijn ingelogd. Daarna gaat u (via de zoekmachine) naar  de desbetreffende groep. In het detailscherm kunt u de gegevens corrigeren, actualiseren, aanvullen en/of verwijderen. 
 
 
 
 

Spelregels

 
 
Iedereen is welkom om zich te presenteren op de ZinGdex. Er zijn wel een paar spelregels:
 
 
  • De redactie van Zing.nl behoudt zich het recht voor om aan- meldingen en/of beeldmateriaal zonder opgaaf van redenen in te korten, aan te passen, te weigeren en / of te verwijderen.
  • Aanmeldingen van bedrijven,  handelaren of anderszins commerciŽle instanties worden geweigerd.
  • Met uw aanmelding stemt u in met deze spelregels en verleent u Zing.nl toestemming de door u verstrekte gegevens en/of het materiaal van uw zanggroep of instelling op deze internet-pagina's te publiceren.
     
 
  ©  Niets uit deze site mag zonder toestemming worden gekopieerd
© ZING.NL -

TERUG NAAR PAGINA-TOP   |   PRINT PAGINA

Design: IMAE INFORMATIE INNOVATIE