HOTLINKS    

WEGWIJZER ZING.NL

 
De wegwijzer geeft in het kort aan hoe u de verschillende onderwerpen, rubrieken en pagina's kunt vinden. U kunt dat doen via de zoekmachines, het menu en/of de Quickview, onderaan deze pagina.

 

 1. Raadpleeg de ZinGdex
 2. QuickView Zing.nl
 3. Lidmaatschap Zing.nl
 4. Gastenboek
 5. Over Zingen Gesproken ...
       
   

Zoekmachines - twee soorten

 
     
Zing.nl heeft twee soorten zoekmachines. Dat komt vooral omdat de rubrieken die gebruik maken van omvangrijke databases een zoekmachine nodig hebben met een meer complexe sorteerfunctie.

U treft op meerdere pagina's de algemene zoekmachine aan, waarmee u kunt zoeken in de tekstinhoud van alle pagina's op deze site. Elke gevonden pagina wordt als hyperlink getoond in de resultaten, samen met een een korte omschrijving van die pagina. Klik op die hyperlink om naar de betreffende pagina te gaan.

Maar u vindt met deze zoekmachine niet de onderwerpen uit de rubrieken ZinGdex, Vokalender en Vraag en Aanbod. Die rubrieken maken gebruik van databases en hebben daarom een eigen zoekmachine, waarmee u heel gericht kunt zoeken en uw eigen overzichten kunt maken.

 
     
 
 
   

Hoe gebruikt u het Menu?

 
     
Bezoekers kunnen door het gebruiksvriendelijke en overzichtelijke menu snel en doeltreffend hun weg vinden. Hieronder een korte toelichting:

Hoofdmenu
Het hoofdmenu wordt gevormd door de balk onder het logo van Zing.nl met achtereenvolgens de hoofdonderwerpen Evenementen, Over Zingen, Vokalender, Vraag en Aanbod en ZinGdex.

Als u met uw muis op zo'n hoofdonderwerp gaat staan, ontrolt zich een menu met onderwerpen die u daar kunt vinden. Als u op een onderwerp gaat staan en met uw linker muisknop klikt, opent zich die pagina.

Sommige menu-onderwerpen hebben een grijs pijltje aan de rechterkant. Dat houdt in dat er nog een verdere onderverdeling is. U kunt  direct naar die onderwerpen gaan op dezelfde wijze als hiervoor is beschreven.

Op welke pagina bevindt u zich?
Onder het hoofdmenu vindt u aan de linkerzijde een tekstblok met een oranje koptekst. U ziet daar op welke pagina u op dat moment bent. Aan de rechterzijde bovenin vindt u een aantal Hotlinks met relevante pagina's en/of websites, die u direct kunt bezoeken door erop te klikken.

Topmenu
Helemaal bovenaan de pagina vindt u linken naar de pagina's 'Home', 'Wegwijzer', 'Contact' en 'Mijn gegevens':

 • Home: Hiermee gaat u terug op de hoofdpagina van Zing.nl.
 • Wegwijzer: Deze pagina met uitleg over het gebruik van deze site.
 • Contact: U vindt hier ons postadres, het telefoon- en faxnummer van de Informatiedesk en hoe u ons via e-mail kunt bereiken.
 • Mijn Gegevens: U kunt hier uw gegevens controleren en waar nodig aanpassen. Deze pagina is uitsluitend toegankelijk voor (ingelogde) leden.
 • Zoeken: U kunt hier met een eenvoudige maar doeltreffende zoekmachine de hele site doorzoeken en uw eigen overzichten maken. 

Let op: U kunt geen informatie vinden uit de de rubrieken Vokalender, Vraag en Aanbod en ZinGdex. Die rubrieken hebben - zoals eerder vermeld - ieder hun eigen zoekmachine. Klik hiervoor op een van de volgende links:

Bovenaan de pagina rechts vindt u de pagina's 'Inloggen' en 'LedenService'. Hierover nog in het kort het volgende:

 • Inloggen: Als u lid bent, kunt u hier inloggen. U hebt dan meteen toegang tot de speciale ledenpagina's. Bovendien worden uw gegevens automatisch ingevuld op de divers formulieren.
 • LedenService: Als u nog geen lid bent, kunt u zich hier aanmelden voor het lidmaatschap. Zie de kolom rechts voor een beknopt overzicht van de voordelen van het (gratis) lidmaatschap.
 
       
   

Quickview

 
     
U kunt de onderwerpen van Zing.nl niet alleen vinden via het menu in de kop van de pagina, maar ook via de onderstaande Quickview. Deze beknopte opsomming geeft u bovendien op een weer andere manier een indruk van wat u zoal op deze site kunt vinden. Als u op het onderwerp klikt, komt u meteen op de desbetreffende pagina.
 
 
 
     
 

 

 
 

 


 
 

Gratis VoicEmail Abonnement?

 
   
VoicEmail is een periodieke gratis uitgave verzorgd door de Stichting Zing.nl. Deze e-mail nieuwsbrief wordt maandelijks met veel plezier en met zorg voor u persoonlijk samengesteld. VoicEmail is gevuld met allerlei interessante vocale wetens(w)aardigheden en ontwik-kelingen. Door het gebruik van internet kan snel worden ingehaakt op de actualiteit. Zo blijft u altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.
 
Doelgroep
VoicEmail wordt toegestuurd aan duizenden zangers en zangeressen, leden en besturen van koren en zanggroepen, aan dirigenten en koorarrangeurs, docenten muziek-onderwijs en andere belangstellen-den.
 
Aanmelden
Als u lid bent van Zing.nl, kunt u zich gratis abonneren. U krijgt VoicEmail maandelijks toegestuurd. Meld u hier aan.
 
   
 
 
 

 

 
 

 

 
 
 
 

De Voordelen van het Lidmaatschap Zing.nl

 
 
 
Iedereen kan lid worden van Zing.nl. Er is een gratis lidmaatschap - de FreeService - en een PlusService, die u aantrekkelijke kortingen biedt.
 
Als lid van Zing.nl profiteert u van een aantal speciale voordelen, zoals:
 • Gratis Vokaaltjes plaatsen op de Vokalender
   
 • Gratis Webvertenties plaatsen in de rubriek Vraag en Aanbod
   
 • Gratis promotie in de ZinGdex, de grootste vocale database van Nederland
   
 • Gratis presentatie van uw koor 'In The Spotlight'
   
 • Gratis deelname aan polls, prijsvragen en enquêtes
   
 • Gratis abonnement op VoicEmail, het elektronische magazine voor zingende zielsverwanten
 
PlusService
Met onze PlusService profiteert u bovendien van kortingen op verzekeringen, aanschaffingen bij vocale leveranciers, de jaarlijkse BUMA-afdracht en op de regeling Additioneel kopiëren.

Wij breiden het aantal voordelen voor onze leden regelmatig uit. Als lid profiteert u dan automatisch.
 
     
  ©  Niets uit deze site mag zonder toestemming worden gekopieerd
© ZING.NL -

TERUG NAAR PAGINA-TOP   |   PRINT PAGINA

Design: IMAE INFORMATIE INNOVATIE