HOTLINKS

VRAAG EN AANBOD - INFORMATIEPAGINA

 
Vraag en Aanbod is uw digitale prikbord. U kunt er gratis webvertenties plaatsen en bekijken van, voor en over koren en zanggroepen, zangers en zangeressen, dirigenten, muziekdocenten, instrumentale begeleiders, zanglocaties, enz.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Plaats uw webvertentie
Toon alle Webvertenties
Zoeken naar Webvertenties
Zing.nl op uw website
ZinGdex
   

Hoe werkt het

 

Rubriek Zangonderwijs
Webvertenties over zangonderwijs in de rubriek Vraag en Aanbod zijn bedoeld voor lessen, cursussen en workshops die permanent worden aangeboden. Tijdelijke, kortdurende cursussen en workshops plaatst u in de Vokalender!

Webvertentie verlengen
In de periode van twee weken vr het verstrijken van de  plaatsings-termijn krijgt de oorspronkelijke Webverteerder automatisch een Zing.nl-mailtje waarin staat hoe de Webvertentie kan worden verlengd.

Webvertentie wijzigen?
Log in, ga naar de webvertentie, wijzig er de tekst en druk op de knop ' verstuur wijziging'.

Webvertentie verwijderen?
Log in, ga naar de webvertentie en druk op de knop 'webvertentie wissen' onderin.

         
    Iedere bezoeker kan alle webver-tenties bekijken. Ze zijn alfabetisch gerangschikt naar provincie en plaats. Met een handige zoek-machine kunt u heel gericht zoeken en uw eigen overzichten gene-reren.
 
Leden van Zing.nl kunnen met behulp van hun persoonlijke toegangscodes  - gratis - webver-tenties plaatsen, wijzigen verlengen en verwijderen. Bij elke webver-tentie kan desgewenst via e-mail een begeleidende foto worden geplaatst. Foto's kunnen per e-mail als bijlage (niet verkleind) worden aangeleverd in JPG-, BMP- of GIF-formaat.

De Webvertenties worden na drie maanden automatisch verwijderd, behalve bij de rubrieken zang-onderwijs, invaldirigenten, dirigen-ten presenteren zich, solisten en zanglocaties. Webvertenties in die meer permanente rubrieken blijven een jaar staan.

   

 
     
 

Repertoire en meer ...

 
     
   

Multi Mix Music biedt u een uitgebreid repertoire-assortiment van allerlei genres. Met behulp van een gebruikersvriendelijke zoekmachine vindt u gemakkelijk wat u wenst. Ook voor boeken, beeld en geluid.
 
 

Fair Use Policy

 
 

Leden kunnen in principe onbeperkt Webvertenties plaatsen. Zing.nl hanteert wel een fair-use policy als het gaat om het aantal webvertenties per lid.
 
 
 
 

Attentie!

 
 
 
Vraag en Aanbod' werkt volledig geautomatiseerd. Daarom kan het voorkomen dat de inhoud van een webvertentie niet (helemaal) past binnen de spelregels. Wij vragen u dan ook om eventueel misbruik hier te melden.
 

 
  ©  Niets uit deze site mag zonder toestemming worden gekopieerd
© ZING.NL -

TERUG NAAR PAGINA-TOP   |   PRINT PAGINA

Design: IMAE INFORMATIE INNOVATIE