HOME  |  WEGWIJZER   |   CONTACT   |   MIJN GEGEVENS   |   ZOEKEN

INLOGGEN   |   WORD GRATIS LID!

  • SuperVoices 2020
  • VoicEmail
 
 
     logo
 

    HOTLINKS

SUPERVOICES - LOCATIE

 
Op deze pagina vindt u alle informatie over de DE KOM, stadstheater en kunstencentrum in Nieuwegein. Een uitgelezen toplocatie voor SuperVoices door haar prachtige Grote Zaal met uitstekende akoestiek.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Catering
Roken
Inschrijven en Bestellen Downloaden
Zing.nl-LedenService 


   

De Grote Zaal in Stadstheater en Kunsten-centrum DE KOM

 
       
     
       
Op zaterdag 9 november 2019 zijn we voor het eerst te gast in de Grote Zaal (Rabobankzaal) van DE KOM, stadstheater en kunstencentrum in Nieuwegein, met 650 vaste stoelen, waarvan 400 in de zaal en 250 op het balkon.
 
 
   

Bereikbaarheid

 
   
Bezoekadres:
Stadsplein 6
3431 LZ Nieuwegein
Herkent uw navigatiesysteem het relatief nieuwe Stadsplein niet, dan kunt u als alternatief het adres van het politiebureau invoeren: Schakelstede 75.

Komt u als bezoeker naar DE KOM, dan kunt u vr het politiebureau rechts afbuigen op de Zoomstede, richting de parkeergarage. Komt u laden/lossen of wilt u een mindervalide persoon tot aan de deur brengen, dan kunt u voor het politiebureau langs rechtdoor het Stadsplein oprijden. Als het plein is afgesloten, dan kunt u aanbellen bij de paal.

Met het openbaar vervoer:
DE KOM is bereikbaar met de sneltram vanuit Utrecht, IJsselstein en Nieuwegein-Zuid. Alle trams stoppen bij halte Stadscentrum Nieuwegein en de tram tussen Nieuwegein-Zuid en Utrecht stops tevens bij halte Merwestein. Streekbus 74 (Utrecht-Vianen) en streekbus 77 (Utrecht- Nieuwegein Zuid) stoppen beide bij halte Stadscentrum Nieuwegein en halte Stadshuis. Vanaf halte Nieuwegein Stadscentrum of vanaf De oude Kom loopt u via winkelcentrum Cityplaza in ongeveer vijf minuten naar DE KOM aan het Stadsplein.

Met de auto:
Met de auto bereikt u DE KOM via de snelwegen A2, A12 of A27 richting Nieuwegein. Volg de borden 'Centrum', 'Theater' en de P-borden. Bij Parkeergarage Theater gelden extra voordelige parkeertarieven.

Koorpoolen

Alle deelnemers en bezoekers kunnen ook nu weer gebruik maken van onze inmiddels bekende Koorpool-service. Stuur een beknopte tekst per e-mail naar ons toe op koorpool@zing.nl. Wij plaatsen uw oproep dan gratis op deze site.

 
 
   

Informatiebalie

 
   

In de gezellige entreehal en Foyer bevindt zich o.a. onze Informatiebalie. Hier kunt u terecht voor uw vragen en suggesties, exemplaren van het dagpro-gramma en het evaluatieformulier.

Ook vindt u hier de speciale stand met  SuperVoices-aanbiedingen (zoals CD's, DVD's, party-gadgets e.d.) en kunt u meer informatie krijgen over onze Zing.nl-PlusService.

In de Foyer zijn de garderobes, cateringpunten en toiletten te vinden.

CATERING
Info volgt.

STAND GOEDE DOEL
In de entreehal kunt u ook een bezoek brengen aan de stand van het Goede Doel van 2019.

   
 
 
   

Speciale Zitplaatsen

 
       
Tijdens de repetities en het concert hebben alle deelnemers een eigen luxe zitplaats. Staan is alleen nodig tijdens het zingen zelf. De repetities duren steeds ruim een uur en worden regelmatig onderbroken door pauzes. Deelnemers die om medische redenen een speciale zitplaats nodig hebben, kunnen deze reserveren in overleg met de Informatiedesk (maximaal
2 personen). Voor rolstoelers en hun begeleiders zijn in beperkte mate speciale plaatsen beschikbaar. Reserveren kan tot twee weken voor het evenement bij de Informatiedesk (op = op). Groepen kunnen gebruik maken van de bonusregeling.

 
     

Volg SuperVoices via:

 
     
  Facebook           Twitter           YouTube  
     
     
 

DE KOM, Stadstheater en Kunstencentrum

 
     
   
     
 
DE KOM, stadstheater en kunsten-centrum is sinds september 2012 gevestigd aan het Stadsplein. In het veelzijdige gebouw komen vele vormen van kunst en cultuur samen. DE KOM vormt een bindende factor tussen alle mensen die er vorm
geven aan hun culturele ontwikke-ling.
Meer ...
 
 

 


 
 
 

Roken

 
    
 

 
 

 

 

Het is niet toegestaan in DE KOM te roken.