HOME  |  WEGWIJZER   |   CONTACT   |   MIJN GEGEVENS   |   ZOEKEN

INLOGGEN   |   WORD GRATIS LID!

  • SuperVoices 2020
  • VoicEmail
 
 
   
       
 

   HOTLINKS

ZING-AKTUEEL: VERS VAN DE PERS!

 
Zing.nl verzorgt voor u het laatste wereldnieuws  in samenwerking met diverse nieuwsdiensten. Maak uw eigen keuze uit de nieuwsbronnen. U kunt op de koppen klikken om meer te lezen over de nieuwsitems. Ook geven wij u hier de actuele weersverwachting.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Kies uw Nieuwsbron
Weersverwachting
Leestafel
VoIcEmail
Repertoire
   

Het Laatste Nieuws ...

 
 
    Lady A zegt last te hebben op Google van naamswijziging Lady Antebellum
De onder de naam Lady A opererende blueszangeres Anita White zegt in gesprek met Rolling Stone dat haar artiestennaam en muziek slechter via Google vindbaar zijn nadat de countryband Lady Antebellum de naam veranderde in eveneens Lady A. De band begon donderdag een rechtszaak tegen de zangeres omdat de twee partijen niet tot overeenstemming konden komen over het gebruik van de naam.
(Zaterdag 11 juli 2020 - 22:08)

Sticks: 'Jezelf te serieus nemen is de grootste valkuil'
Ruim een half jaar na zijn multimediale expositie Onrust in Museum de Fundatie is ex-Opgezwolle-rapper Sticks terug met een nieuw album. "De druk die ik rond het uitbrengen van nieuwe muziek voelde is weg", zegt hij in een interview met NU.nl.
(Zaterdag 11 juli 2020 - 09:23)

André Rieu wil schade inhalen met extra concerten in Maastricht in 2021
André Rieu wil in de zomer van 2021 extra concerten geven op het Vrijthof in Maastricht. In gesprek met De Telegraaf vertelt de violist dat hij de burgemeester van de stad heeft laten weten dat hij twintig keer wil optreden, omdat er 'wat in te halen valt'.
(Zaterdag 11 juli 2020 - 08:45)

Ellie Goulding niet op gemak in studio door seksuele avances van producers
Ellie Goulding voelde zich in de beginjaren van haar carrière vaak niet op haar gemak in de studio door de aanwezigheid van mannelijke producers. In gesprek met The Guardian vertelt ze dat een aantal van hen probeerde met haar in een bed te belanden.
(Vrijdag 10 juli 2020 - 14:20)

Nieuwe muziek op vrijdag: De wereld van Davina en de lach van Katy Perry
Elke vrijdag ververst de muziekstreamingdienst Spotify de afspeellijst New Music Friday, met daarin een groot deel van de nieuwe singles die nationale en internationale artiesten uitbrengen. NU.nl zet een aantal opvallende releases op een rij.
(Vrijdag 10 juli 2020 - 13:49)

Lana del Rey komt op 28 juli met spokenwordalbum
Het eerder aangekondige spokenwordalbum van Lana del Rey verschijnt op 28 juli. Violent Bent Backwards Over the Grass wordt tevens uitgebracht in boekvorm, op 29 september. Dat maakt de zangeres bekend via haar website.
(Donderdag 9 juli 2020 - 17:49)

Derde van personeel concertzalen Ziggo Dome en AFAS Live verliest baan
Er vallen ruim twintig ontslagen bij de Ziggo Dome en AFAS Live. De Amsterdamse concertzalen hebben dit besluit moeten nemen als gevolg van de coronamaatregelen, meldt Het Parool vrijdag.
(Vrijdag 10 juli 2020 - 12:53)

Nielson treedt op voor 2.500 man: 'Leuk, maar dit is niet de toekomst'
Nielson is een van de eerste artiesten die weer voor een groter publiek mag optreden. Donderdag stond de zanger in de Ziggo Dome, waar 2.500 plekken beschikbaar zijn. Hij is opgelucht het podium weer op te mogen, maar vindt het belangrijk dat er het besef is dat dit niet de toekomst kan zijn.
(Vrijdag 10 juli 2020 - 12:16)

Metropole Orkest speelt met Gregory Porter en Akwasi op North Sea Jazz 2020
Het Metropole Orkest komt voor het eerst sinds de coronacrisis weer bijeen in de oorspronkelijke bezetting. Het orkest treedt zondag op met artiesten, onder wie Jamie Cullum, Akwasi en Gregory Porter, die op het podium of via een liveverbinding hun opwachting maken.
(Donderdag 9 juli 2020 - 14:05)

Voormalig Lady Antebellum klaagt bluesartiest aan die ook Lady A heet
De Amerikaanse countryband Lady Antebellum is een maand na de naamsverandering tot Lady A een rechtszaak begonnen tegen de bluesartiest Anita White, meldt People donderdag. White gebruikte de artiestennaam Lady A al voordat de countryband dit deed en de partijen kwamen niet tot overeenstemming over het gebruik van de naam.
(Donderdag 9 juli 2020 - 07:55)


 

 
 
 
 
 
 
 
 

 
Kies hieronder uw nieuwsbron


 
 
 

Het Weer

 
 

Een hogedrukgebied zorgt voor een paar droge dagen met iets oplopende temperaturen en meer zon. Vanaf dinsdag keert het wisselvallige weer terugVannacht is het tamelijk helder en daarbij koelt het opnieuw sterk af. De komeet Neowise zal op veel plekken goed zichtbaar zijn, vanaf half 12 ongeveer tot tegen de ochtendschemering. Plaatselijk vormen zich een paar mistbanken. De temperatuur daalt naar 11 graden langs de kust tot 5 graden lokaal in het binnenland. Er waait een zwakke en in het noordelijk kustgebied matige westenwind.Zondag krijgen we een dag met veel zonneschijn en vooral in het binnenland vorming van stapelwolken. Later komt er vanuit het westen ook sluierbewolking binnendrijven. Na een serie wisselvallige dagen blijft het morgen droog en de temperatuur loopt uiteen van 18 graden in het Waddengebied tot 22 graden in het zuidoosten van het land. Verder is het rustig weer met slechts een zwakke tot aan zee matige noordenwind.De dagen erna is het ook op maandag nog zonnig en droog. Op dinsdag passeert alweer een nieuwe storing met enige tijd veel bewolking en perioden met regen. Woensdag volgen dan nog enkele buien maar donderdag en vrijdag is het dan weer grotendeels droog. Op maandag wordt het 20 tot 24 graden, daarna wordt het opnieuw voor een aantal dagen iets koeler.
 

 Klik hier voor de uitgebreide buienradar Weersverwachting


 Klik hier voor de uitgebreide buienradar

 
 

Kies hier uw voorkeursnieuws
 

 
     
 

Over deze
Nieuws-Service

 
 

Zing.nl biedt deze nieuws-updates aan als service voor alle bezoekers. Wij verzorgen deze dienst in samen-werking met verschillende nieuws-redacties, die verantwoordelijk zijn voor de inhoud van de berichtgeving.

Zing.nl kan geen garanties geven voor de juistheid, tijdigheid en / of volledigheid van de hier getoonde berichten. Aan deze nieuwsservice kunnen daarom geen rechten en/of aansprakelijkheden worden ontleend.
 
 
 
 
  ©  Niets uit deze site mag zonder toestemming worden gekopieerd
© ZING.NL -

TERUG NAAR PAGINA-TOP   |   PRINT PAGINA

Design: IMAE INFORMATIE INNOVATIE