HOME  |  WEGWIJZER   |   CONTACT   |   MIJN GEGEVENS   |   ZOEKEN

INLOGGEN   |   WORD GRATIS LID!

  • SuperVoices 2019
  • VoicEmail
 
 
   
       
 

   HOTLINKS

ZING-AKTUEEL: VERS VAN DE PERS!

 
Zing.nl verzorgt voor u het laatste wereldnieuws  in samenwerking met diverse nieuwsdiensten. Maak uw eigen keuze uit de nieuwsbronnen. U kunt op de koppen klikken om meer te lezen over de nieuwsitems. Ook geven wij u hier de actuele weersverwachting en verkeersinformatie.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Kies uw Nieuwsbron
Weer- en Verkeersinformatie
Leestafel
VoIcEmail
Repertoire
   

Het Laatste Nieuws ...

 
 
    Windows 10 November 2019 Update is in aantocht
Microsoft maakt bekend dat de november-update voor Windows 10 klaar is om geÔnstalleerd te worden. Het ziet er naar uit dat deze volgens planning eind oktober / begin november wordt aangeboden.
(Vrijdag 11 oktober 2019 - 10:07)

Overstap Windows 10: Tijd dringt voor Nederlandse gemeenten
Over vier maanden stopt Microsoft met het uitbrengen van beveiligingsupdates voor Windows 7. Voor Nederlandse gemeenten begint de tijd dan ook te dringen, omdat die nog niet allemaal over zijn op Windows 10.
(Woensdag 9 oktober 2019 - 09:54)

Externe schijven Western Digital nu tot 5 TB
Western Digital brengt een nieuwe externe schijf uit voor ware grootverbruikers. Van de vernieuwde My Passport-serie is nu namelijk ook een 5 TB-variant beschikbaar.
(Dinsdag 8 oktober 2019 - 10:00)

Onderzoek: 8 procent Nederlanders probeert Disney+
8 procent van de Nederlanders heeft momenteel een proefabonnement op Disney+, de streamingdienst van Disney die momenteel enkel in ons land beschikbaar is. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van marktonderzoeker Telecompaper.
(Maandag 7 oktober 2019 - 14:33)

HTC wil er weer toe doen op de smartphone-markt
De tijd dat HTC zich op de smartphone-markt tot de grootste namen mocht rekenen, ligt alweer een poosje achter ons. Met een nieuwe bedrijfsleider aan het roer, wil men nu het tij doen keren.
(Maandag 7 oktober 2019 - 10:18)

FinanciŽle schade door phishing nu al hoger dan vorig jaar
Cybercriminelen hebben dit jaar al meer dan een miljoen euro buitgemaakt via phishing-trucs. Hoewel 2019 nog niet voorbij is, ligt dit schadebedrag nu al hoger dan het totaal van 2018.
(Vrijdag 4 oktober 2019 - 13:39)

Threads van Instagram is nieuwe fotodeeldienst van Facebook
Facebook brengt opnieuw een app uit die in het teken staat van je vrienden op de hoogte houden van je dagelijkse beslommeringen. Threads van Instagram laat je snel foto's delen met afgebakende vriendengroepen.
(Vrijdag 4 oktober 2019 - 09:56)

Fabrikant FRITZ!Box werkt aan slimme verlichting
Redelijke kans dat uw router van dienst een FRITZ!Box is. De makers daarvan - het Duitse AVM - storten zich nu ook op de smarthome-markt.
(Donderdag 3 oktober 2019 - 14:00)

BackBeat FIT 3200: Draadloze doppen zitten goed vast
Tijdens het sporten is het van belang dat oordopjes goed blijven zitten. Zeker wanneer ze draadloos zijn. Plantronics heeft dat goed begrepen en lanceert de BackBeat FIT 3200.
(Donderdag 3 oktober 2019 - 10:00)

WhatsApp test automatisch verdwijnende berichten
Berichten die na een bepaalde tijd vanzelf weer verdwijnen, is een optie die verschillende chat-apps al aanbieden. WhatsApp loopt wat dat betreft nog achter, maar daar komt binnenkort verandering in.
(Woensdag 2 oktober 2019 - 10:59)


 
   
 
 
     
 

 
Kies hieronder uw nieuwsbron


 
 
 

Weer en Verkeer

 
 

De weers- en verkeersdienst zijn tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later nog eens. Excuses voor het ongemak.
 
 

Kies hier uw voorkeursnieuws
 

 
     
 

Over deze
Nieuws-Service

 
 

Zing.nl biedt deze nieuws-updates aan als service voor alle bezoekers. Wij verzorgen deze dienst in samen-werking met verschillende nieuws-redacties, die verantwoordelijk zijn voor de inhoud van de berichtgeving.

Zing.nl kan geen garanties geven voor de juistheid, tijdigheid en / of volledigheid van de hier getoonde berichten. Aan deze nieuwsservice kunnen daarom geen rechten en/of aansprakelijkheden worden ontleend.
 
 
 
 
  ©  Niets uit deze site mag zonder toestemming worden gekopieerd
© ZING.NL -

TERUG NAAR PAGINA-TOP   |   PRINT PAGINA

Design: IMAE INFORMATIE INNOVATIE