HOME  |  WEGWIJZER   |   CONTACT   |   MIJN GEGEVENS   |   ZOEKEN

INLOGGEN   |   WORD GRATIS LID!

  • SuperVoices 2019
  • VoicEmail
 
 
   
       
 

   HOTLINKS

ZING-AKTUEEL: VERS VAN DE PERS!

 
Zing.nl verzorgt voor u het laatste wereldnieuws  in samenwerking met diverse nieuwsdiensten. Maak uw eigen keuze uit de nieuwsbronnen. U kunt op de koppen klikken om meer te lezen over de nieuwsitems. Ook geven wij u hier de actuele weersverwachting en verkeersinformatie.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Kies uw Nieuwsbron
Weer- en Verkeersinformatie
Leestafel
VoIcEmail
Repertoire
   

Het Laatste Nieuws ...

 
 
    Huawei P30 en P30 Pro officieel onthuld
Huawei heeft de P30 en P30 Pro aangekondigd, twee high-end smartphones die de focus leggen op hun camerakwaliteiten. De toestellen verschijnen op 5 april in Nederland voor 749 en 999 euro. Dit moet je weten.
(Dinsdag 26 maart 2019 - 15:31)

Wat verandert Artikel 13 (het meme-verbod) voor jou?
Slecht nieuws voor meme-liefhebbers: het omstreden Artikel 13 is goedgekeurd door het Europees Parlement. Websites als Facebook en YouTube worden daarmee verantwoordelijk gehouden voor de content die hun gebruikers op het platform plaatsen. En dat heeft flinke gevolgen voor zelfs een simpel gifje of muziekje onder je video. Wat gaat er precies gebeuren?
(Dinsdag 26 maart 2019 - 14:53)

IKEA maakt boekenplank-annex-speaker met Sonos
Ben je kleinbehuisd en heb je geen ruimte voor ťn een boekenplank ťn een draadloze luidspreker? IKEA heeft een oplossing. Die overigens ook interessant is voor wie wat ruimer woont: voor deze Symfonisk heeft IKEA namelijk samengewerkt met Sonos.
(Dinsdag 26 maart 2019 - 11:52)

Ieder horloge slim met Wena-bandje
Veel mensen investeren nog niet in een smartwatch omdat ze tevreden zijn met hun huidige horloge. Voor hen heeft Sony iets bedacht, namelijk het Wena-horlogebandje.
(Dinsdag 26 maart 2019 - 11:00)

Apple presenteert Netflix-alternatief
Het zat er al jaren aan te komen, maar vanavond heeft Apple het dan eindelijk aangekondigd tijdens het event in het Steve Jobs Theater op de Apple Campus: het bedrijf gaat de strijd aan met Netflix, met zín eigen videodienst, genaamd Apple TV+.
(Maandag 25 maart 2019 - 20:40)

Op Chromium gebaseerde Edge-browser duikt zomaar op
Microsoft werkt de laatste tijd aan het omzetten van zijn Edge-browser naar een andere basis, namelijk Chromium. Dezelfde engine die Chrome mogelijk maakt. Deze versie van Edge is nu ineens te downloaden, maar niet via Microsoft zelf...
(Maandag 25 maart 2019 - 12:24)

Series het vaakst illegaal gedownload en gestreamd
Afleveringen van tv-series beslaan de helft van alle illegale downloads en streams, blijkt uit nieuw onderzoek naar internetpiraterij wereldwijd. Vorig jaar zijn sites die dit soort content beschikbaar stellen krap 190 miljard keer bezocht.
(Maandag 25 maart 2019 - 11:08)

Facebook-medewerkers weten je wachtwoord
Vertrouw jij Facebook-medewerkers jouw onbeschermde wachtwoord toe, ook als het sociale medium benadrukt dat die kennis niet misbruikt is? Zo nee, dan is het tijd om je wachtwoord te veranderen. Door een bug waren jarenlang de wachtwoorden van honderden miljoenen Facebook-gebruikers intern bij het bedrijf inzichtelijk.
(Vrijdag 22 maart 2019 - 10:39)

Gooi de Insta360 ONE X-camera als een dartpijl
De naam doet het al vermoeden; de Insta360 ONE X is een actiecamera voor het schieten van 360-graden-video's. Deze nieuwste variant heeft wat functies om beelden nog spectaculairder te maken.
(Donderdag 21 maart 2019 - 15:00)

Logitech MX518-muis terug van weggeweest
Menig gamer draagt de Logitech MX518-muis uit 2005 een warm hart toe. Nu brengt Logitech de muis opnieuw uit. Onder dezelfde naam en met dezelfde vorm, maar uiteraard wel met hedendaagse extra's.
(Donderdag 21 maart 2019 - 11:00)


 
   
 
 
     
 

 
Kies hieronder uw nieuwsbron


 
 
 

Weer en Verkeer

 
 

De weers- en verkeersdienst zijn tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later nog eens. Excuses voor het ongemak.
 
 

Kies hier uw voorkeursnieuws
 

 
     
 

Over deze
Nieuws-Service

 
 

Zing.nl biedt deze nieuws-updates aan als service voor alle bezoekers. Wij verzorgen deze dienst in samen-werking met verschillende nieuws-redacties, die verantwoordelijk zijn voor de inhoud van de berichtgeving.

Zing.nl kan geen garanties geven voor de juistheid, tijdigheid en / of volledigheid van de hier getoonde berichten. Aan deze nieuwsservice kunnen daarom geen rechten en/of aansprakelijkheden worden ontleend.
 
 
 
 
  ©  Niets uit deze site mag zonder toestemming worden gekopieerd
© ZING.NL -

TERUG NAAR PAGINA-TOP   |   PRINT PAGINA

Design: IMAE INFORMATIE INNOVATIE