HOME  |  WEGWIJZER   |   CONTACT   |   MIJN GEGEVENS   |   ZOEKEN

INLOGGEN   |   WORD GRATIS LID!

  • SuperVoices 2019
  • VoicEmail
 
 
   
       
 

   HOTLINKS

ZING-AKTUEEL: VERS VAN DE PERS!

 
Zing.nl verzorgt voor u het laatste wereldnieuws  in samenwerking met diverse nieuwsdiensten. Maak uw eigen keuze uit de nieuwsbronnen. U kunt op de koppen klikken om meer te lezen over de nieuwsitems. Ook geven wij u hier de actuele weersverwachting en verkeersinformatie.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Kies uw Nieuwsbron
Weer- en Verkeersinformatie
Leestafel
VoIcEmail
Repertoire
   

Het Laatste Nieuws ...

 
 
    Waterbeheerders alert op watertekort
LELYSTAD (ANP) - Waterbeheerders nemen voorzorgsmaatregelen om de beschikbaarheid van zoetwater in de zomer zo groot mogelijk te houden. Dit jaar worden al vroeg droogteproblemen verwacht, omdat het jaar al droger dan ooit is begonnen en er in april ook een klein neerslagtekort is ontstaan. Het bericht Waterbeheerders alert op watertekort verscheen eerst op Nieuws.nl.
(Donderdag 25 april 2019 - 10:12)

‘Fusie Deutsche en Commerzbank op klappen’
FRANKFURT (ANP) - De fusiegesprekken tussen de Duitse banken Deutsche Bank en Commerzbank lopen naar verwachting op niets uit. Dat hebben ingewijden laten weten aan persbureau Bloomberg en de Britse zakenkrant Financial Times. Een definitieve beslissing is echter nog niet genomen. Deutsche Bank geeft naar verwachting vrijdag een update over de fusiegesprekken. Het bericht ‘Fusie Deutsche en Commerzbank op klappen’ verscheen eerst op Nieuws.nl.
(Donderdag 25 april 2019 - 09:54)

ASMI uitblinker op Damrak
AMSTERDAM (ANP) - De Amsterdamse aandelenbeurs deed donderdag een stap terug. Ook de andere Europese beurzen gingen omlaag. De handel stond opnieuw in het teken van de kwartaalresultaten van grote Europese bedrijven. Op het Damrak was chiptoeleverancier ASMI een uitblinker na een verhoging van de omzetprognose. Het bericht ASMI uitblinker op Damrak verscheen eerst op Nieuws.nl.
(Donderdag 25 april 2019 - 09:11)

‘Formule 1 schrapt race door centrum Miami’
MIAMI (ANP/RTR) - De Formule 1 moet afzien van een stratenrace in het centrum van Miami omdat het bewoners en bedrijven te veel overlast bezorgt. Dat meldt de plaatselijke krant Miami Herald. Het bericht ‘Formule 1 schrapt race door centrum Miami’ verscheen eerst op Nieuws.nl.
(Donderdag 25 april 2019 - 08:52)

PvdA wil belasting digitale grootverdieners
DEN HAAG (ANP) - De PvdA wil dat grote technologiebedrijven belasting gaan betalen over de omzet die zij halen uit digitale diensten. Omdat het niet gelukt is daar in EU-verband afspraken over te maken, moet Nederland zelf zo'n digitaks invoeren, vindt de oppositiepartij. Het bericht PvdA wil belasting digitale grootverdieners verscheen eerst op Nieuws.nl.
(Donderdag 25 april 2019 - 08:16)

Nikkei klimt na rentebesluit BoJ
TOKIO (ANP) - De Japanse aandelenbeurs is donderdag hoger gesloten. Beleggers verwerkten het besluit van de Bank of Japan om het rentetarief ten minste tot het voorjaar van 2020 extreem laag te houden. De centrale bank verwacht tevens dat het inflatiedoel van 2 procent in de komende drie jaar niet gehaald zal worden. De andere Aziatische beurzen lieten een gemengd beeld zien. Het bericht Nikkei klimt na rentebesluit BoJ verscheen eerst op Nieuws.nl.
(Donderdag 25 april 2019 - 08:09)

Een digitale detox: heeft dat nou werkelijk zin?
Steeds meer mensen doen een digitale detox. Of althans, daar hebben ze het over. Maar Het bericht Een digitale detox: heeft dat nou werkelijk zin? verscheen eerst op Nieuws.nl.
(Donderdag 25 april 2019 - 08:01)

Steun Kamer voor minder nachtvluchten groeit
DEN HAAG (ANP) - Steeds meer partijen in de Tweede Kamer willen het aantal nachtvluchten op Schiphol verbieden of sterk reduceren. Regeringspartijen D66 en ChristenUnie sluiten zich hier bij aan. Het bericht Steun Kamer voor minder nachtvluchten groeit verscheen eerst op Nieuws.nl.
(Donderdag 25 april 2019 - 08:00)

Warriors nog niet klaar met Clippers
OAKLAND (ANP) - De basketballers van Los Angeles Clippers maken het titelverdediger Golden State Warriors knap lastig in de play-offs van de NBA. De Clippers wonnen duel vijf in de de eerste ronde met 129-121 en brachten daarmee hun achterstand in de best-of-seven terug tot 3-2. Het bericht Warriors nog niet klaar met Clippers verscheen eerst op Nieuws.nl.
(Donderdag 25 april 2019 - 07:45)

‘Pas privacywet aan bij aanpak witwassen’
AMSTERDAM (ANP) - Nederland moet overwegen om de privacywetgeving aan te passen om witwassen via financiële instellingen beter te kunnen tegengaan. Banken zouden ook moeten worden verplicht om informatie te delen over klanten die zij op verdenking van witwassen de deur wijzen. Daarvoor pleit directeur Frank Elderson van De Nederlandsche Bank (DNB) in een gesprek met Trouw. Het bericht ‘Pas privacywet aan bij aanpak witwassen’ verscheen eerst op Nieuws.nl.
(Donderdag 25 april 2019 - 07:27)


 
   
 
 
     
 

 
Kies hieronder uw nieuwsbron


 
 
 

Weer en Verkeer

 
 

De weers- en verkeersdienst zijn tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later nog eens. Excuses voor het ongemak.
 
 

Kies hier uw voorkeursnieuws
 

 
     
 

Over deze
Nieuws-Service

 
 

Zing.nl biedt deze nieuws-updates aan als service voor alle bezoekers. Wij verzorgen deze dienst in samen-werking met verschillende nieuws-redacties, die verantwoordelijk zijn voor de inhoud van de berichtgeving.

Zing.nl kan geen garanties geven voor de juistheid, tijdigheid en / of volledigheid van de hier getoonde berichten. Aan deze nieuwsservice kunnen daarom geen rechten en/of aansprakelijkheden worden ontleend.
 
 
 
 
  ©  Niets uit deze site mag zonder toestemming worden gekopieerd
© ZING.NL -

TERUG NAAR PAGINA-TOP   |   PRINT PAGINA

Design: IMAE INFORMATIE INNOVATIE