HOME  |  WEGWIJZER   |   CONTACT   |   MIJN GEGEVENS   |   ZOEKEN

INLOGGEN   |   WORD GRATIS LID!

  • SuperVoices 2020
  • VoicEmail
 
 
   
       
 

   HOTLINKS

ZING-AKTUEEL: VERS VAN DE PERS!

 
Zing.nl verzorgt voor u het laatste wereldnieuws  in samenwerking met diverse nieuwsdiensten. Maak uw eigen keuze uit de nieuwsbronnen. U kunt op de koppen klikken om meer te lezen over de nieuwsitems. Ook geven wij u hier de actuele weersverwachting.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Kies uw Nieuwsbron
Weersverwachting
Leestafel
VoIcEmail
Repertoire
   

Het Laatste Nieuws ...

 
 
    Beursblik: RBC zet Galapagos op verkooplijst
(ABM FN-Dow Jones)RBC heeft donderdag het advies voor Galapagos verlaagd van Sector perform naar Underperform met een onveranderd koersdoel van 175,00 dollar.

Update: minder aandelen nodig voor participatieprogramma Flow Traders
(ABM FN-Dow Jones) Flow Traders kocht de afgelopen weken voor ruim 5 miljoen euro eigen aandelen in om medewerkers te belonen. Dat maakte de flitshandelaar woensdagavond bekend.

Beursblik: weer dividend bij solide Heijmans
(ABM FN-Dow Jones)Bouwbedrijf Heijmans heeft solide cijfers gepresenteerd en keert weer dividend uit. Dit concludeerde analist Tijs Hollestelle van ING in reactie op de cijferpublicatie van de bouwer.

Beursblik: sterke rentebaten en fees bij Van Lanschot
(ABM FN-Dow Jones)Van Lanschot Kempen heeft beter dan verwacht gepresteerd in de tweede helft van 2019, door hogere inkomsten en opnieuw een vrijval van voorzieningen voor oninbare leningen. Dat stelde ING donderdag in reactie op de cijfers.

Britse detailhandelsomzet loopt minder op dan voorzien
(ABM FN-Dow Jones) De Britse detailhandelsverkopen zijn in januari op maandbasis gestegen. Dit bleek donderdag uit cijfers van het Britse statistiekbureau.

Beursblik: coronavirus domineert op korte termijn bij Air France-KLM
(ABM FN-Dow Jones)De resultaten van Air France-KLM in 2019 waren iets hoger dan verwacht, maar het coronavirus domineert op korte termijn bij de Frans-Nederlandse luchtvaartmaatschappij. Dit concludeerde analist Quirijn Mulder van ING in navolging op de jaarcijfers van Air France-KLM.

Beursblik: solide update Besi
(ABM FN-Dow Jones)BE Semiconductor Industries heeft een solide vierde kwartaal achter de rug. Dit stelde analist Marc Hesselink van ING donderdag.

Natuurrampen beperken winstherstel AXA
(ABM FN-Dow Jones) AXA heeft in 2019 de winst zien herstellen, ondanks hogere claims voor natuurrampen, hoewel analisten op meer hadden gerekend. Dat bleek donderdag bij de jaarcijfers van de Franse verzekeraar.

Franse consumentenprijzen in gelijke tred omhoog
(ABM FN-Dow Jones) De Franse inflatie is in januari op jaarbasis stabiel gebleven. Dit bleek donderdag uit definitieve cijfers van het Franse bureau voor de statistiek Insee.

Beursblik: vertrek Hamers groot verlies voor ING
(ABM FN-Dow Jones)Het vertrek van Ralph Hamers bij ING, die een topfunctie bij de Zwitserse zakenbank UBS krijgt, is een groot verlies voor ING en de Nederlandse bankensector. Dat stelde Kepler Cheuvreux donderdag in een reactie.


 

 
 
 
 
 
 
 
 

 
Kies hieronder uw nieuwsbron


 
 
 

Het Weer

 
 

Het is en blijft tot in het carnavalsweekend erg wisselvallig en zacht in Nederland. Het betekent niet alleen kommer en kwel, morgen is het best aardig weer. Helaas moeten de Carnavalsvierders op zondag rekening houden met flink wat regen. Vanmiddag is het bewolkt en tegende avond trekt een actief koufront met regen het westen van ons land binnen. Het kan dan tijdelijk stevig plenzen. De avondspits zal last krijgen van de regen. De temperatuur komt uit op 9 graden op de Wadden, 10 graden in het midden en 12 graden in het zuiden. De zuidwestenwind waait matig tot vrij krachtig en aan zee hard tot mogelijk stormachtig, windkracht 4 tot 8. Eind van de middag bestaat er in het westen kans op zware windstoten tussen 75 en 90 km/u.Vanavond trekt het actieve regengebied met de bijbehorende zware windstoten snel over het gehele land naar Duitsland. Overal is het kortstondig erg onstuimig met wind en regen. De nacht verloopt droog met opklaringen en nog maar een kleine kans op een bui in het oosten. Er staat een matige en aan zee krachtige westenwind, windkracht 4 tot 6. In het Waddengebied kan de wind nog soms hard zijn, windkracht 7. Het koelt af naar 1 of 2 graden in het zuidoosten en 5 graden aan zee.  Morgen zorgt een rug van hogedruk voor droog weer met geregeld zon. Wel neemt in de loop van de middag de bewolking vanuit het westen toe. Het wordt 10 graden en de zuidwestenwind waait matig tot vrij krachtig en aan zee krachtig, windkracht 4 tot 6. In het Waddengebied staat een krachtig of harde zuidwestenwind, kracht 6 of 7.De dagen erna blijft de herfstmachinerie op volle toeren draaien. In het weekend is het bewolkt en vooral op zondag is het kletsnat met 10-20 mm, de meeste regen lijkt in de ochtend te vallen. Zaterdag waait er aan zee een krachtig of harde zuidwestenwind, kracht 6 of 7. Op zondag is de wind minder sterk. In de middag wordt het 10 tot 13 graden. De hele volgende week blijft het wisselvallig met later kans op winterse buien en minder zacht weer. 
 

 Klik hier voor de uitgebreide buienradar Weersverwachting


 Klik hier voor de uitgebreide buienradar

 
 

Kies hier uw voorkeursnieuws
 

 
     
 

Over deze
Nieuws-Service

 
 

Zing.nl biedt deze nieuws-updates aan als service voor alle bezoekers. Wij verzorgen deze dienst in samen-werking met verschillende nieuws-redacties, die verantwoordelijk zijn voor de inhoud van de berichtgeving.

Zing.nl kan geen garanties geven voor de juistheid, tijdigheid en / of volledigheid van de hier getoonde berichten. Aan deze nieuwsservice kunnen daarom geen rechten en/of aansprakelijkheden worden ontleend.
 
 
 
 
  ©  Niets uit deze site mag zonder toestemming worden gekopieerd
© ZING.NL -

TERUG NAAR PAGINA-TOP   |   PRINT PAGINA

Design: IMAE INFORMATIE INNOVATIE