HOME  |  WEGWIJZER   |   CONTACT   |   MIJN GEGEVENS   |   ZOEKEN

INLOGGEN   |   WORD GRATIS LID!

  • SuperVoices 2020
  • VoicEmail
 
 
   
       
 

   HOTLINKS

ZING-AKTUEEL: VERS VAN DE PERS!

 
Zing.nl verzorgt voor u het laatste wereldnieuws  in samenwerking met diverse nieuwsdiensten. Maak uw eigen keuze uit de nieuwsbronnen. U kunt op de koppen klikken om meer te lezen over de nieuwsitems. Ook geven wij u hier de actuele weersverwachting.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Kies uw Nieuwsbron
Weersverwachting
Leestafel
VoIcEmail
Repertoire
   

Het Laatste Nieuws ...

 
 
    Beursupdate: AEX op Wall Street
(ABM FN-Dow Jones) Op Wall Street zijn woensdag acht van de negen AEX-genoteerde fondsen ten opzichte van het slot in Amsterdam lager gesloten. Galapagos was met een winst van 1,0 procent de enige stijger. Aegon was met een verlies van 1,4 procent de sterkste daler.

Wall Street hoger gesloten
De toonaangevende SP 500 index steeg 0,6 procent tot 3.327,75 punten, de Dow Jones index won 1,4 procent op 27.201,31 punten en de Nasdaq sloot 0,5 procent hoger op 10.998,40 punten.

Olieprijs hoger gesloten
(ABM FN-Dow Jones) De prijs voor een vat ruwe olie is woensdag hoger gesloten, nadat uit de meest recente data van de Amerikaanse Energy Information bleek dat de voorraden ruwe olie in de Verenigde Staten vorige week zijn gedaald.

Wall Street koerst af op hoger slot
(ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse beurzen noteerden woensdag pakweg anderhalf uur voor de slotbel hoger.

Europese beurzen hoger gesloten
De breed samengestelde STOXX Europe 600 index steeg 0,5 procent tot 365,16 punten, de Duitse DAX presenteerde een winst van 0,5 procent op 12.660,25 punten en voor de Franse CAC 40 resteerde een plus van 0,9 procent op 4.933,34 punten. De Britse FTSE 100 sloot 1,1 procent hoger op 6.104,72 punten.

Euronext ziet volumes stijgen
(ABM FN-Dow Jones) De handelsvolumes van contante effecten op Euronext zijn in juli gestegen ten opzichte van een jaar eerder, maar waren wel wat lager dan in juni. Dit maakte de Europese beursuitbater woensdag nabeurs bekend.

Ahold uitblinker op groen Damrak
(ABM FN-Dow Jones) De Amsterdamse beurs is woensdag opnieuw in het groen gesloten, waardoor de AEX een goede start van augustus beleeft.

TKH Airport Solutions haalt contract voor vliegveld Istanboel binnen
(ABM FN-Dow Jones) TKH Airport Solutions heeft het contract binnengehaald voor vliegveldgrondverlichting voor de tweede start- en landingsbaan op Sabiha Gkçen International Airport in het Turkse Istanboel. Dit maakte moederbedrijf TKH Group woensdag bekend zonder financile details te verstrekken.

Amerikaanse olievoorraden dalen
(ABM FN) De voorraden ruwe olie in de Verenigde Staten zijn afgelopen week gedaald. Dit bleek woensdag uit cijfers van de Amerikaanse energieagentschap Energy Information Administration.

Activiteit Amerikaanse dienstensector verder gestegen - ISM
(ABM FN-Dow Jones) De bedrijvigheid in de dienstensector in de Verenigde Staten is in juli in een hoger tempo gegroeid. Dit bleek woensdag uit cijfers van Institute for Supply Management.


 

 
 
 
 
 
 
 
 

 
Kies hieronder uw nieuwsbron


 
 
 

Het Weer

 
 

Het wordt de komende dag warmer en warmer. Zondag resulteert de tropische temperaturen waarschijnlijk in de 29e landelijke hittegolf sinds 1901.Vanavond schijnt eerst de zon nog en blijft het lang warm. Vannacht is het grotendeels helder, maar schuift over het westen en noorden ook wat sluierbewolking. Het koelt af naar 17 graden aan zee en in het zuiden van Limburg, tot 14  graden in het binnenland. Er waait een zwakke zuidenwind.Morgen is het zonnig met vooral in het westen en noorden in de ochtend enkele wolkenvelden. Verder schijnt de zon volop. Het wordt erg warm met temperaturen oplopend naar 25 graden op de Wadden, 30 graden in het midden van het land en lokaal 34 graden in het zuidoosten. Er staat maar weinig wind, met als gevolg dat in de middag de wind op het strand vanaf zee kan gaan waaien en gaat zorgen voor enige verkoeling. De dagen erna gaat er nog een schep bovenop de al hoge temperaturen. Het wordt tropisch heet in Nederland met temperaturen tussen 32 en 38 graden. De hoogste temperaturen worden zaterdag bereikt in het zuidoosten. Op de Wadden is het een graad of 27 en vanaf zondag wordt het in het noorden iets minder heet. Ook langs de westkust wordt het vanaf zondag een fractie minder warm.
 

 Klik hier voor de uitgebreide buienradar Weersverwachting


 Klik hier voor de uitgebreide buienradar

 
 

Kies hier uw voorkeursnieuws
 

 
     
 

Over deze
Nieuws-Service

 
 

Zing.nl biedt deze nieuws-updates aan als service voor alle bezoekers. Wij verzorgen deze dienst in samen-werking met verschillende nieuws-redacties, die verantwoordelijk zijn voor de inhoud van de berichtgeving.

Zing.nl kan geen garanties geven voor de juistheid, tijdigheid en / of volledigheid van de hier getoonde berichten. Aan deze nieuwsservice kunnen daarom geen rechten en/of aansprakelijkheden worden ontleend.
 
 
 
 
  ©  Niets uit deze site mag zonder toestemming worden gekopieerd
© ZING.NL -

TERUG NAAR PAGINA-TOP   |   PRINT PAGINA

Design: IMAE INFORMATIE INNOVATIE