HOME  |  WEGWIJZER   |   CONTACT   |   MIJN GEGEVENS   |   ZOEKEN

INLOGGEN   |   WORD GRATIS LID!

  • SuperVoices 2019
  • VoicEmail
 
 
   
       
 

   HOTLINKS

ZING-AKTUEEL: VERS VAN DE PERS!

 
Zing.nl verzorgt voor u het laatste wereldnieuws  in samenwerking met diverse nieuwsdiensten. Maak uw eigen keuze uit de nieuwsbronnen. U kunt op de koppen klikken om meer te lezen over de nieuwsitems. Ook geven wij u hier de actuele weersverwachting en verkeersinformatie.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Kies uw Nieuwsbron
Weer- en Verkeersinformatie
Leestafel
VoIcEmail
Repertoire
   

Het Laatste Nieuws ...

 
 
    Rebensburg wint eerste wereldbeker super-G
LAKE LOUISE (ANP) - De Duitse skiester Viktoria Rebensburg heeft in Lake Louise de eerste wereldbekerwedstrijd super-G van dit seizoen gewonnen. Rebensburg was in Canada 0,35 sneller dan de Italiaanse Nicol Delago en 0,42 dan de Zwitserse Corinne Suter. Het bericht Rebensburg wint eerste wereldbeker super-G verscheen eerst op Nieuws.nl.
(Zondag 8 december 2019 - 21:56)

Windmolen valt om in Jorwerd en mist boerderij
JORWERD (ANP) - In het Friese dorp Jorwerd is zondagavond een windmolen omgevallen. De 32 meter hoge molen stond op een boerenerf, maar viel de 'goede' kant op en miste de boerderij. Het bericht Windmolen valt om in Jorwerd en mist boerderij verscheen eerst op Nieuws.nl.
(Zondag 8 december 2019 - 21:56)

Politie schiet bij vechtpartij in Laren
LAREN (ANP) - Bij een cafť aan de Naarderstraat in Laren heeft de politie zondagavond een schot gelost. Er was een vechtpartij uitgebroken. Het bericht Politie schiet bij vechtpartij in Laren verscheen eerst op Nieuws.nl.
(Zondag 8 december 2019 - 21:14)

Geschrokken reacties op dood rapper Juice Wrld
AMSTERDAM (ANP) - De plotselinge dood van de 21-jarige rapper Juice Wrld heeft tot geschrokken reacties geleid onder collega's, fans en andere liefhebbers. In Nederland lieten onder meer Ronnie Flex en Enzo Knol weten dat ze de Amerikaanse artiest gaan missen. Het bericht Geschrokken reacties op dood rapper Juice Wrld verscheen eerst op Nieuws.nl.
(Zondag 8 december 2019 - 20:46)

KNMI: harde knal Groningen geen aardbeving
GRONINGEN (ANP) - De enorme knal die rond 19.30 uur her en der in de provincie Groningen is waargenomen, was geen aardbeving. Dat meldt het KNMI. Wel registreerde de weerdienst 'akoestische signalen' in de lucht die trillingen hebben veroorzaakt. Het bericht KNMI: harde knal Groningen geen aardbeving verscheen eerst op Nieuws.nl.
(Zondag 8 december 2019 - 20:42)

Van Vliet en Heemskerk naast podium op 50 vrij
GLASGOW (ANP) - Tamara van Vliet en Femke Heemskerk zijn er bij de Europese kampioenschappen zwemmen op de kortebaan in Glasgow op de slotdag niet in geslaagd Nederland een elfde medaille te bezorgen. Van Vliet finishte in de finale op de 50 meter vrije slag als vierde in 23,83. Heemskerk was een fractie langzamer (23,84) en werd daarmee vijfde. Eerder had ze al wel brons veroverd op de 100 en 200 meter vrij. Het bericht Van Vliet en Heemskerk naast podium op 50 vrij verscheen eerst op Nieuws.nl.
(Zondag 8 december 2019 - 19:45)

Zo zorg je ervoor dat vijftigplussers langer kunnen doorwerken
In 2019 is volgens het CBS voor het eerst de helft van de volwassen bevolking Het bericht Zo zorg je ervoor dat vijftigplussers langer kunnen doorwerken verscheen eerst op Nieuws.nl.
(Zondag 8 december 2019 - 19:25)

ĎHistorische herdenkingí van Decembermoorden
AMSTERDAM (ANP) - "Een belangrijk nieuw hoofdstuk van de geschiedenis van Suriname is geschreven, dat verzoening en eenheid kan brengen in een verdeeld land." Dat zei de Amsterdamse burgemeester Femke Halsema tijdens de volgens haar "historische herdenking" van de Decembermoorden in een bomvolle Amstelkerk in de hoofdstad. Het bericht ‘Historische herdenking’ van Decembermoorden verscheen eerst op Nieuws.nl.
(Zondag 8 december 2019 - 19:04)

Gewonden na grote vechtpartij in Helmond
HELMOND (ANP) - Zeker vier mensen zijn gewond geraakt bij een grote vechtpartij in Helmond zondagochtend in alle vroegte. De politie heeft een arrestatie verricht en zoekt een tweede verdachte. Minstens drie mensen hebben aangifte gedaan van mishandeling. Het bericht Gewonden na grote vechtpartij in Helmond verscheen eerst op Nieuws.nl.
(Zondag 8 december 2019 - 18:42)

Heemskerk als vierde naar finale 50 vrij
GLASGOW (ANP) - Femke Heemskerk krijgt nog een kans op een medaille bij de Europese kampioenschappen zwemmen op de kortebaan in Glasgow. De Nederlandse zwemster was in de halve finales op de 50 meter vrije slag goed voor de vierde tijd: 23,85. Ook Tamara van Vliet mag later op zondag terugkomen. Zij liet de achtste tijd noteren: 24,14. Het bericht Heemskerk als vierde naar finale 50 vrij verscheen eerst op Nieuws.nl.
(Zondag 8 december 2019 - 18:25)


 
   
 
 
     
 

 
Kies hieronder uw nieuwsbron


 
 
 

Weer en Verkeer

 
 

De weers- en verkeersdienst zijn tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later nog eens. Excuses voor het ongemak.
 
 

Kies hier uw voorkeursnieuws
 

 
     
 

Over deze
Nieuws-Service

 
 

Zing.nl biedt deze nieuws-updates aan als service voor alle bezoekers. Wij verzorgen deze dienst in samen-werking met verschillende nieuws-redacties, die verantwoordelijk zijn voor de inhoud van de berichtgeving.

Zing.nl kan geen garanties geven voor de juistheid, tijdigheid en / of volledigheid van de hier getoonde berichten. Aan deze nieuwsservice kunnen daarom geen rechten en/of aansprakelijkheden worden ontleend.
 
 
 
 
  ©  Niets uit deze site mag zonder toestemming worden gekopieerd
© ZING.NL -

TERUG NAAR PAGINA-TOP   |   PRINT PAGINA

Design: IMAE INFORMATIE INNOVATIE