HOME  |  WEGWIJZER   |   CONTACT   |   MIJN GEGEVENS   |   ZOEKEN

INLOGGEN   |   WORD GRATIS LID!

  • SuperVoices 2020
  • VoicEmail
 
 
   
       
 

   HOTLINKS

ZING-AKTUEEL: VERS VAN DE PERS!

 
Zing.nl verzorgt voor u het laatste wereldnieuws  in samenwerking met diverse nieuwsdiensten. Maak uw eigen keuze uit de nieuwsbronnen. U kunt op de koppen klikken om meer te lezen over de nieuwsitems. Ook geven wij u hier de actuele weersverwachting.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Kies uw Nieuwsbron
Weersverwachting
Leestafel
VoIcEmail
Repertoire
   

Het Laatste Nieuws ...

 
 
    Hulp bij anderhalve meter afstand met Google Sodar AR-app
Vanaf maandag versoepelen de coronamaatregelen opnieuw. We krijgen meer bewegingsvrijheid, ook al blijft het belangrijk dat we zoveel mogelijk anderhalve meter afstand van elkaar houden. Augmented reality kan daarbij helpen, zo bewijst Google met Sodar.
(Vrijdag 29 mei 2020 - 09:38)

Sandberg-powerbank laadt op met zonnepanelen
Zonnepanelen hoeven niet enkel stroom op te wekken op de daken van huizen. De techniek is ook geschikt andere doeleinden, zoals het opladen van gadgets.
(Donderdag 28 mei 2020 - 14:00)

Logitech G203 Lightsync: Betaalbare gamingmuis
Logitech brengt een muis uit voor de prijsbewuste gamer, de G203 Lightsync. Die dankt zijn naam aan de strook ledverlichting, die miljoenen kleurvariaties kan tonen.
(Donderdag 28 mei 2020 - 10:00)

Nog verder vliegen met DJI's Mavic Air 2-drone
Begin 2018 bracht DJI zijn Mavic Air-drone uit. Die wordt nu opgevolgd door de Mavic Air 2. Wat zijn de verschillen?
(Dinsdag 26 mei 2020 - 14:00)

NUC 9 Extreme is gaming-pc met miniatuurformaat
Over het algemeen zijn barebones-systemen zoals de NUC-lijn van Intel niet bedoeld voor het zware werk. De NUC 9 Extreme is hierop een uitzondering.
(Dinsdag 26 mei 2020 - 10:00)

Windows 10 mei 2020-update staat voor je klaar
Het is volop lente en voor Windows 10 betekent het dat de tijd aangebroken is voor de eerste grote onderdelenupdate van dit jaar. De mei 2020-update is vanaf 28 mei voor iedereen beschikbaar. Lees hier over de installatie en wat de update toevoegt.
(Maandag 25 mei 2020 - 11:31)

Microsoft Solitaire na 30 jaar nog steeds door miljoenen gespeeld
Het kaartspelletje Solitaire wordt maandelijks nog altijd door 35 miljoen mensen wereldwijd gespeeld, zo maakt Microsoft bekend. Inmiddels maakt het al 30 jaar onderdeel uit van Windows. In Nederland kennen we het ook onder de naam Patience.
(Maandag 25 mei 2020 - 10:10)

De vele gezichten van Pac-Man
Pac-Man bestaat vandaag 40 jaar! Je kent hem als de gele bol die maar uit een paar pixels bestaat, maar door de jaren heen heeft het personage er niet altijd hetzelfde uitgezien. Daarom de evolutie van Pac-Man, om te bewijzen hoe tijdloos hij is. Waka waka!
(Vrijdag 22 mei 2020 - 10:39)

Fitness-horloges Polar vertellen: we sporten meer (buiten) tijdens coronacrisis
De komende tijd worden de coronamaatregelen langzaam maar zeker versoepeld. Toch hebben we er al twee maanden opzitten waarbij werd aangeraden zoveel mogelijk thuis te blijven. Naar buiten gaan om te sporten (in je eentje) mocht gelukkig nog wel en daar is dan ook massaal gehoor aan gegeven, meldt Polar vandaag.
(Woensdag 20 mei 2020 - 11:38)

Lege cartridges verleden tijd met ReadyPrint-inktabonnementen Epson
Wanneer de inkt in je printer weer eens op is, komt dat nooit gelegen. Bovendien zijn nieuwe cartridges vaak prijzig. Daarom introduceert printermerk Epson nu zijn ReadyPrint-abonnementen. Wanneer de cartridges bijna leeg zijn, krijg je automatisch nieuwe toegestuurd.
(Woensdag 20 mei 2020 - 09:59)


 

 
 
 
 
 
 
 
 

 
Kies hieronder uw nieuwsbron


 
 
 

Het Weer

 
 

Juni begint warm. Vandaag loopt het kwik in het zuiden op naar zomerse waarden; dinsdag zal dat in een groot deel van het land het geval zijn. Er hangt echter een weersverandering in de lucht. Na woensdag koelt het af en stijgt de kans op buien. Vanochtend zijn er wat dunne wolkensluiers, maar over het algemeen schijnt de zon daar gemakkelijk doorheen. De temperatuur loopt vrij snel op en bereikt tegen het einde van de ochtend waarden boven 20 graden. De wind is landinwaarts zwak tot matig en waait uit het oosten tot noordoosten. Vlak aan zee staat een matige tot vrij krachtige wind, kracht 4-5.Vanmiddag is het droog, zonnig en warm. De maximumtemperaturen komen op de Wadden uit op 20, in het zuiden op 26 graden. De oost- tot noordoostenwind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig: draaiend naar noord tot noordoost.Vanavond en de komende nacht is er amper bewolking. De temperatuur zakt naar 12 tot 13 graden. De wind draait naar het oosten en is zwak.Morgen is het tamelijk zonnig weer en het wordt flink warm met maxima tussen 22 graden op de Wadden en 28 graden in het zuidoosten. De wind is eerst zwak uit het oosten tot zuidoosten. In het zuidwesten komt de wind uit het noorden. Tijdens de middaguren gaat de wind in het westen en zuidwesten uit het noordwesten waaien en neemt daarbij toe tot matig. Daardoor koelt het enigszins af.De dagen daarna voltrekt zich een overgang naar aanmerkelijk minder warm weer en tevens neemt de kans op buien toe. Onzeker is nog of de neerslaghoeveelheden groot zullen zijn. Woensdag is het overigens nog wel vrij warm (maxima boven 20 graden) en later op de dag komt er plaatselijk een onweersbui tot ontwikkeling. 
 

 Klik hier voor de uitgebreide buienradar Weersverwachting


 Klik hier voor de uitgebreide buienradar

 
 

Kies hier uw voorkeursnieuws
 

 
     
 

Over deze
Nieuws-Service

 
 

Zing.nl biedt deze nieuws-updates aan als service voor alle bezoekers. Wij verzorgen deze dienst in samen-werking met verschillende nieuws-redacties, die verantwoordelijk zijn voor de inhoud van de berichtgeving.

Zing.nl kan geen garanties geven voor de juistheid, tijdigheid en / of volledigheid van de hier getoonde berichten. Aan deze nieuwsservice kunnen daarom geen rechten en/of aansprakelijkheden worden ontleend.
 
 
 
 
  ©  Niets uit deze site mag zonder toestemming worden gekopieerd
© ZING.NL -

TERUG NAAR PAGINA-TOP   |   PRINT PAGINA

Design: IMAE INFORMATIE INNOVATIE