HOTLINKS    

BEHEER ZELF UW GEGEVENS OP WWW.ZING.NL

 
Als u lid bent van Zing.nl kunt u zelf gratis informatie plaatsen, wijzigen en verwijderen in de rubrieken Vokalender, Vraag en Aanbod, ZinGdex en de Spotlight. Hoe dat werkt leest u  op deze pagina.

 
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 
Vokalender
Vraag en Aanbod
ZinGdex
Zing.nl-Lidmaatschap
Zing.nl op uw site
   

Beheer uw Gegevens op Zing.nl

 
 
      Het beheer van de informatie doet u helemaal zelf en gaat geheel geautomatiseerd. U ziet bij de rubrieken Vokalender en Vraag en Aanbod direct op de site wat het resultaat is van uw actie. Voor de rubrieken ZinGdex en Spotlight hebben we een handmatige controleslag ingebouwd.
 
 
    Voor het beheren van uw gegevens heeft u persoonlijke inlogcodes nodig. Hier leest u hoe u uw gegevens beheert (plaatsen, wijzigen, verwijderen).

 
 
   

Beheren van de Vokalender en Vraag en Aanbod

 
 
    Plaatsen
Log in met uw inlogcodes en kies in het menu de gewenste rubriek en dan 'Toevoegen'. Uw persoonlijke gegevens zijn al ingevuld. Vul nu verder pagina in door gebruikt te maken van de pulldown menu's en het invullen van de tekstvelden. Als u klaar bent druk dan op de knop Gegevens Versturen onderaan. Uw  Webvertentie \ Vokaaltje staat direct op de site. Stuur desgewenst een foto op via de aangegeven link. De foto wordt binnen enkele dagen door ons webteam bijgeplaatst.
 
   
 

Wijzigen
Als u eerder door u geplaatste gegevens wilt wijzigen, log dan in en ga - eventueel met behulp van de zoekmachine - naar de / het desbetreffende Webvertentie / Vokaaltje. Breng daar de wijzigingen aan en druk op de knop Verstuur wijziging. De wijzigingen zijn direct op de site te zien. Als u de gegevens niet zelf heeft geplaatst dan kunt u ze niet wijzigen. Neem eventueel contact op met de Informatiedesk.

Foto's later bijplaatsen
Wilt u op een later moment alsnog een foto bijplaatsen, log dan in, ga naar de / het gewenste Webvertentie / Vokaaltje en stuur een foto op door middel van de daarvoor aangegeven link (onderaan de tekst).

Verwijderen
Als u eerder door u geplaatste gegevens wilt verwijderen, log dan in en ga - eventueel met behulp van de zoekmachine - naar de / het desbetreffende Webvertentie / Vokaaltje. Druk op de knop wissen / verwijderen. Uw Webvertentie / Vokaaltje is direct van de site verwijderd. Als u de gegevens niet zelf heeft geplaatst, dan kunt u ze niet verwijderen. Neem eventueel contact op met de Informatiedesk.
 
 

 
   

Beheer uw Zanggroepgegevens in de ZinGdex

 
 
      Plaatsen
Log in met uw codes en kies via het menu Zanggroep toevoegen. Uw emailadres is al ingevuld. Vul nu verder pagina in door gebruikt te maken van de pulldown menu's en het invullen van de tekstvelden.
 
 
Als u klaar bent druk dan op de knop gegevens versturen onderaan. Stuur desgewenst een foto op via de daarvoor aangegeven link. Ons webteam controleert de ingezonden gegevens en plaatst ze binnen enkele dagen op de site inclusief de eventueel toegezonden foto.

Wijzigen
Als u eerder geplaatste gegevens van uw koor, zanggroep of instantie wilt wijzigen, log dan eerst in en ga - eventueel met behulp van de zoekmachine - naar de gegevens. Breng daar de wijzigingen aan en druk op de knop Verstuur wijzigingen. De wijzigingen zijn binnen enkele dagen op de site te zien. Ook als u de gegevens niet zelf heeft geplaatst, kunt u ze wijzigen.

Foto's later bijplaatsen
Wilt u op een later moment alsnog een foto bijplaatsen, log dan in, ga naar de detailpagina van uw koor / zanggroep en stuur een foto op door middel van de daarvoor aangegeven link (onderaan de tekst).

Verwijderen
Eerder van uw koor, zanggroep of vocale instantie geplaatste gegevens kunt u door ons laten verwijderen via het reactieformulier. U dient dan - om te kunnen controleren of de afmelding correct is - wel eerst in te loggen. Neem eventueel contact op met de Informatiedesk.

 

 
 

Foto's

 
   
 

 
 
U kunt bij alle rubrieken foto's laten plaatsen. Stuur ons deze dan toe per email. De foto's worden door ons team binnen enkele dagen bij de door u opgegeven gegevens in de diverse rubrieken (de Vokalender, Vraag en Aanbod, ZingDex) geplaatst.  

 
 
 

Uw Eigen Inlogcodes

 
   
Voor het beheren van uw gegevens heeft u persoonlijke inlogcodes nodig.

Nog geen codes?
Als u nog geen lid bent kunt u ze hier aanvragen. U krijgt ze vanzelf toe-gestuurd en ze zijn binnen enkele dagen actief.

Bestaande toegangscodes opvragen en/of wijzigen
In de rubriek Inloggen kunt u heel eenvoudig uw codes opvragen. Uw huidige emailadres moet dan wel bij ons bekend zijn.

U kunt er uw codes - die de eerste keer altijd door ons worden verstrekt - ook wijzigen in codes die voor u handiger in het gebruik zijn.

 

 
 
 

 
 
 

In the Spotlight

 
   
Koren, zanggroepen krijgen de gelegenheid zich via de Spotlight nadrukkelijk te presenteren aan de bezoekers van Zing.nl.
 
De Spotlight baseert zich bij haar presentatie op de gegevens van koren en zanggroepen zoals die zijn opgenomen in onze ZinGdex. Die moeten daar volledig zijn opgegeven, inclusief foto.
Lees Meer ...
 

 
 
 
  ©  Niets uit deze site mag zonder toestemming worden gekopieerd
© ZING.NL -

TERUG NAAR PAGINA-TOP   |   PRINT PAGINA

Design: IMAE INFORMATIE INNOVATIE