HOME  |  WEGWIJZER   |   CONTACT   |   MIJN GEGEVENS   |   ZOEKEN

INLOGGEN   |   WORD GRATIS LID!

 • SuperVoices 2020
 • VoicEmail
 
 
   
        
 

   HOTLINKS    

LEDENSERVICE - PLUSPARTNERSCHAP

 
Het Zing.nl-PlusPartnerschap biedt Vocale leveranciers de gelegenheid zich op een aantal manieren te presenteren aan Zingend Nederland. De Plusleden van Zing.nl profiteren op hun beurt van speciale aanbiedingen en kortingen bij de aangesloten PlusPartners.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Vokalender
Vraag en Aanbod
ZinGdex
Spotlight
LedenService
       
   

Uitnodiging voor het Zing.nl-Pluspartnerschap

 
      Zing.nl ondersteunt met het PlusPartnerschap de omvangrijke vocale community die Nederland rijk is: 15.000 koren en zanggroepen en 600.000 zangers en zangeressen. Het PlusPartnerschap biedt u ruime mogelijkheden om deze doelgroep  
  gericht te bereiken en attent te maken op uw producten en diensten. Graag nodigen wij daarom ook uw bedrijf uit om PlusPartner te worden van de Stichting Zing.nl. Daarmee levert u een bijdrage aan de bevordering van de grootste hobby van Nederland: Zingen!
 
 
 
   

Welke Doelgroepen kunt u Bereiken?

 
    De PlusService kent 3 doelgroepen:
 
 • Besturen van koren en zang-groepen

 • Individuele zangliefhebbers

 • Koorprofessionals
   
 
Voor koren en zanggroepen omvat de PlusService van Zing.nl onder meer:

 
   
 • Het regelen van de jaarlijkse, verplichte BUMA-afdracht
 • Gebruik van de regeling Additioneel kopiŽren van Musi©opy
 • Groepsverzekeringen (o.m. WA, instrumenten, reisverzekering)
 • Aanbiedingen en kortingen op producten van PlusPartners

De Zing.nl-PlusService bestaat voor individuele zangliefhebbers en koorprofessionals uit kortingen op:

 • Individuele verzekeringen via de collectieve Zing.nl-polis
 • Aanbiedingen en kortingen op producten van PlusPartners
 • Deelname aan en producten van SuperVoices en andere door of namens Zing.nl georganiseerde zangevenementen

Het aantal diensten zal in de toekomst nog verder worden uitgebreid, net als de rol van onze PlusPartners hierin.

 
   

Wat houdt het PlusPartnerschap in?

 
       
   
     
  PlusPartners geven de Zing.nl-Plusleden - op vertoon van hun persoonlijke ledenpas - speciale kortingen, al of niet gecombineerd met aantrekkelijke aanbiedingen. Alle partners krijgen een digitaal uithangbord (een eigen pagina) op Zing.nl waarop zij zichzelf kunnen presenteren aan Zingend Nederland en hun artikelen en diensten kunnen promoten. De partners kunnen ook op Vocalisten.nl een dergelijk uithangbord plaatsen.

Aan het partnerschap zijn voor u geen eenmalige kosten of jaarlijkse bijdragen verbonden. En omdat de Stichting Zing.nl werkt zonder winstoogmerk, komen de door u verstrekte kortingen dus volledig ten goede aan onze leden. Wel verwachten wij dat u - op uw beurt - de Stichting Zing.nl bij uw klanten onder de aandacht brengt. Dat kan op vele manieren, bijvoorbeeld door:
 • Het PlusPartner-vignet op uw site met een link naar Zing.nl
 • Het PlusPartner-vignet zichtbaar op uw voordeur of etalage te plaatsen
 • Het promoten van SuperVoices - het door Zing.nl georganiseerde grootste jaarlijkse Vocal Event van Nederland - op uw site en/of in uw winkel.

Als PlusPartner kunt u gebruik maken van een scala aan additionele promotiekanalen. Wij sturen u graag per mail een overzicht toe. Op basis van deze promotiemogelijkheden wordt in gezamenlijk overleg een voor beide partijen interessant promotiepakket samengesteld. Hierbij zijn maatwerk en flexibiliteit onze uitgangspunten.

 
 
 
 
   

Hoofdpartners

 
       
    Er zijn twee Hoofdpartners: BUMA en  MusiCopy Deze partners bieden kortingen op diensten die het Bestuur van elk koor of zanggroep in de dagelijkse praktijk tegen komt. Deze Hoofdpartners hebben een grote aantrekkingskracht op de Zing.nl-Plusleden. Daarvan kunnen ook de overige PlusPartners profiteren.  
       
       
 
BUMA
BUMA is de landelijke organisatie die tot taak heeft de wettelijk verplichte gelden te incasseren ťn te verdelen voor het openbaar maken van muziek. Muziek is het geestelijk eigendom van de auteur(s) die het hebben gecomponeerd. Degenen die deze muziek openbaar maken, betalen daarvoor een bijdrage aan BUMA, die er vervolgens zorg voor draagt dat de desbetreffende auteur(s) krijgen wat ze toekomt. Zing.nl heeft met BUMA een Collectieve Regeling getroffen voor het gebruik van muziek door PlusService-koren en -zanggroepen.

MusiCopy
MusiCopy is de landelijke organisatie die namens de uitgevers van muziek regelingen treft voor het kopiŽren van bladmuziek en liedteksten met groepen muziekgebruikers. Omdat kopiŽren volgens de Auteurswet niet is toegestaan, biedt MusiCopy de amateur muziekgezelschappen hiervoor praktische oplossingen aan. Zing.nl heeft met MusiCopy een collectief contract gesloten waardoor Zing.nl-PlusLeden kunnen profiteren van een speciaal gereduceerd tarief.

 
 
 

Informatie

 
     
   
     
  Het is de bedoeling de aantrekke-lijkheid van Vocale Leveranciers voor onze Zing.nl-PlusLeden te vergro-ten. Dat wil Zing.nl realiseren via speciale aanbiedingen en kortingen die deze PlusPartners permanent aan onze Plusleden aanbieden. Het Pluslidmaatschap staat open voor groepen en individuen.

Bent u geÔnteresseerd in het Plus-Partnerschap, heeft u nog vragen of wensen? Neem dan contact met ons op. Graag verwelkomen we ook uw bedrijf als PlusPartner van Zing.nl!
 

 

Stichting Zing.nl

 
     
 
De Stichting Zing.nl richt zich op de bevordering van de vocale cultuur in de breedste zin van het woord. Zo organiseren wij - onder meer - evenementen en bieden we zingend Nederland een platform via onze website. Via deze site - met inmiddels ruim 250.000 bezoekers per jaar - kunnen zanggroepen en zanglief-hebbers gebruik maken van een groot aantal faciliteiten en nieuwsservices.

Vanwege het grote succes hiervan, hebben wij het aantal diensten verder uitgebreid met een PlusService, een speciaal facilitair pakket waarin alle leden van de groeiende Zing-community onder meer aanbiedingen en kortingen genieten bij een select aantal aangesloten partners, waaronder BUMA en Musi©opy.
 

 

Vocalisten.nl

 
     
   
 
 
  Zing.nl werkt nauw samen met Vocalisten.nl, de site voor en door (semi-) professionele Zangers, Zangeressen en Zangdocenten, die op haar beurt die doelgroepen ondersteunt. PlusPartners krijgen ook op deze site een digitaal uithangbord.  

 

PlusPartners steunen het Goede Doel

 
     
  Als PlusPartner steunt u niet alleen de vocale cultuur in Nederland, maar ook een jaarlijks opnieuw te kiezen nationaal goed doel. Zing.nl wil dat goede doel steunen door het in alle Zing.nl-uitingen van dat jaar alle aandacht te geven. Dat doet de Stichting onder meer via een speciale pagina op deze website, promotie in de maandelijkse nieuwsbrief VoicEmail en via alle SuperVoices uitingen (persberichten, deelnemers-gids, promostand. enz.).
Meer ...
 

  ©  Niets uit deze site mag zonder toestemming worden gekopieerd
© ZING.NL -

TERUG NAAR PAGINA-TOP   |   PRINT PAGINA

Design: IMAE INFORMATIE INNOVATIE